Vlna odkladů zasáhla i Dying Light 2
zdroj: Techland

Vlna odkladů zasáhla i Dying Light 2

21. 1. 2020 10:20 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Ještě před pár týdny jsme si v redakci mysleli, že na jaře nebudeme herně vědět kam dřív skočit, vývojářská studia ale tenhle problém časového managementu řeší tak trochu za nás. Po Cyberpunku 2077, remaku Final Fantasy VII, Avengers a Iron Manovi ve virtuální realitě přišlo odložení „na později“ i na Dying Light 2.

Hororový survival ve věrně simulovaném světě, který se potýká nejen se zombie infekcí, podle slov šéfa studia Techland Pawła Marchewky cílil na vydání v období jara 2020. A bohužel ho nestíhá. Pro studio je Dying Light 2 zatím největším projektem a chce doručit přesně to, co slíbilo, takže potřebuje víc času na dokončení hry.

Marchewka slíbil, že se o další informace podělí v následujících měsících, a děkuje věrným fanouškům za přízeň a trpělivost. Jsou to koneckonců právě fanoušci, které Techland uspěchaným vydáním nechce zklamat.

zdroj: Archiv

Nebylo naznačeno nové období či měsíc, kdy Dying Light 2 vyjde. Až se tak stane, bude to patrně stále pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Vadí vám odklady, nebo si radši na hru počkáte déle s vědomím, že bude opravdu hotová?

Nejnovější články