Vychází česká variace na Kingdom. The Wild Age opouští early access
zdroj: tisková zpráva

Vychází česká variace na Kingdom. The Wild Age opouští early access

5. 2. 2020 13:30 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

České tower defense strategii se zaměřením na mikromanagement jsme se zevrubně věnovali zhruba před rokem. V The Wild Age si přes den v klidu a pohodě budujete osadu na čerstvě osídleném ostrově, abyste ji v noci bránili před nájezdy goblinů. Tuhle rutinu včera krátce přerušil update 1.0, který přichází s minimálními změnami po stránce hratelnosti, ale hlavně s odchodem z režimu předběžného přístupu.

Sám autor The Wild Age, Martin Mastný, kterého jsme téměř před rokem přivítali ve Fight Clubu, v updatu komentuje, že je hra dlouhodobě stabilní a jejímu vydání už poměrně dlouho nic nebrání. Verze 1.0 má nabídnout lepší optimalizaci a levelování lučištníků, kterým se zároveň bude měnit barva kápě a zvyšovat útok (sic!).

zdroj: Archiv

Hra se vám nicméně v pokročilých fázích stále může trochu sekat, pokud máte hodně lučištníků nebo si hradiště na ostrově pipláte více než 50 herních dní. O tomhle problému autor ví a bude se snažit ho vyřešit. Před plnou verzí chtěl ještě přidat nějaké nové mechaniky, ale zjistil, že by jejich implementací zřejmě aktuální stav dost rozbil, takže to neudělal. Některé z nich by se ale v The Wild Age mohly objevit v pozdějších updatech.

Hra je k dostání na Steamu, momentálně v 25% slevě za 203 korun českých.

Nejnovější články