Vychází frenetická střílečka z horního pohledu The Hong Kong Massacre
zdroj: tisková zpráva

Vychází frenetická střílečka z horního pohledu The Hong Kong Massacre

24. 1. 2019 9:50 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Hongkongský masakr vypadá na první pohled jako plod lásky Hotline Miami a Maxe Payna, kterému šel za kmotra čínský režisér kultovních akčních filmů John Woo. Však se taky odehrává v jeho domovském městě, tak to alespoň na křest neměl moc daleko. Střílečka z pohledu svrchu s možností zpomalení času a spoustou přepálených grafických efektů, to je The Hong Kong Massacre.

Létající těla, tříštění zdí, nábytku, sršící jiskry... trailer na The Hong Kong Massacre rozhodně nepatří k těm klidným a rozjímavým. Samotná hra je k vám poměrně nemilosrdná, jedna kulka ve vašem těle totiž znamená jistou smrt. Právě proto disponujete bleskovými reflexy, které na pár vteřin zpomalí okolní dění, abyste měli čas uhnout, případně přebít a zabít.

zdroj: Archiv

Používání téhle schopnosti není povinné a hra vás odmění, pokud se bez ní obejdete, ale minimálně ze začátku ji určitě využijete. Za nevyužívání a plnění misí v časovém limitu, případně za vysokou přesnost při střelbě, dostáváte hvězdičky, za které si pak můžete kupovat vylepšení pro svůj zbraňový arzenál.

Akce odsýpá ve velmi rychlém tempu, ale ptačí perspektiva vám pomůže se v ní orientovat. Vaše postava je bývalým detektivem, který se vydává do hongkongského podsvětí pomstít vraždu svého parťáka. Protáhne vás množstvím zajímavých lokací, od drogových doupat přes asijské restaurace po střechy věžáků.

Na Steamu si teď The Hong Kong Massacre můžete pořídit s desetiprocentní slevou za 15 eur, vyšla ale i pro PlayStation 4.

Nejnovější články