Vychází Just Cause 3: Multiplayer Mod - proleťte se na křídle letadla s partou kamarádů nebo společně zdemolujte základnu
zdroj: tisková zpráva

Vychází Just Cause 3: Multiplayer Mod - proleťte se na křídle letadla s partou kamarádů nebo společně zdemolujte základnu

21. 7. 2017 14:29 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Stejně jako se druhý díl Just Cause neobešel bez zápalu komunity, která se postarala o fanouškovský multiplayerový mód, museli se i v případě Just Cause 3 pustit do práce zkušení nadšenci s nulovou vidinou zisku, aby hru dotáhli tam, kde se měla nacházet už od svých původních vývojářů z Avalanche Studios. Trvalo to rok, ale konečně se můžete zcela svobodně vyřádit po boku desítek hráčů na rozsáhlém ostrově Medici.

Tvůrci z týmu Nanos GbR mód pojmenovali jednoduše Just Cause 3: Multiplayer Mod a jeho verzi 1.0 můžete stahovat zdarma ze stránky na Steamu. V tuto chvíli je k dispozici několik serverů s odlišnou charakteristikou. Na jednom se koná týmový deathmatch, kde je cílem prosté vyvraždění soupeřů, na dalších probíhají závody na souši, vodě i ve vzduchu, a najde se tu i jeden bez bližšího určení, kde můžete demolovat dle libosti.

Jednotlivé servery dokáží hostit stovky hráčů z různých koutů světa. Pokud se však těšíte na spoustu nového obsahu, pak vás musím v tento moment zklamat. Tvůrci Just Cause 3: Multiplayer Mod nemají zájem o tvorbu samotného obsahu, protože počítají s ostatními aktivními členy komunity, kteří se o to postarají.

zdroj: Archiv

Pokud ovládáte javascript, html či css, můžete se rovnou pustit do vlastních úprav hry a tvořit nové modifikace pro multiplayer. Nanos se momentálně soustředí na verzi módu 1.1, která na Steam přidá achievementy a v multiplayeru vám umožní hrát za jiné postavy než Rica Rodrigueze.

Nejnovější články