Vychází Party Hard 2 – pokračování simulátoru kaziče zábavy
zdroj: tisková zpráva

Vychází Party Hard 2 – pokračování simulátoru kaziče zábavy

27. 10. 2018 16:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Milovníci nekorektních her s nekorektním humorem by měli zbystřit. Na Steamu totiž přistálo pokračování brutálního vyvražďování „nevinných“ tanečníků Party Hard 2. Je načase zatočit s příliš hlučným sousedem tím nejvynalézavějším způsobem. Je libo plamenomet ze spreje a zapalovače, nebo snad narychlo vytvořenou sloučeninu žíravé kyseliny?

V Party Hard 2 na vás čeká celkem 14 úrovní, ve kterých je vaším cílem vraždit, vraždit a vraždit. Je jedno jak, hlavně docilte zadaných kvót. Avšak vždy je lepší, když to vypadá jako nehoda. Jejda, automat na pití vytekl a následně zkratoval. Jaká smůla, že v té louži zrovna stálo deset chlapů obdivujících nahou tanečnici…

Na jiného nebožáka spadne krabice, zaparkované auto se splaší a vjede do davu a tak dále. Pokud u zabíjení nechcete přemýšlet, můžete se jednoduše chopit zbraně, ručně vyrobených granátů, nebo sáhnout po některé ze speciálních schopností. Ale pozor na policii. Sami nejste nesmrtelní, a když si nedáte pozor, párty skončí i pro vás.

zdroj: Archiv

A nebudete čelit jenom lidem. Aby hra dokázala, že se nebere vůbec vážně, pošle na vás mimozemšťany z létajícího talíře, různá monstra, a dokonce i Terminátora. Zároveň nejde jen o bezmyšlenkovité plnění cílů na několika mapách, protože celou hrou vás provede příběh o pomstě a vykoupení.

Rovněž nemusíte hrát sami. Party Hard 2 nabízí lokální kooperaci pro dva hráče, což už je víc párty než osamělé vysedávání u počítače. Pokračování se dále chlubí vylepšenou grafikou, novými pastmi, craftingem a interaktivními postavami (můžete je opít nebo natolik vyděsit, že se pomočí). Zkrátka oddechová jednohubka, ke které musíte přistupovat s nadhledem. Najdete ji na Steamu v běžné a sběratelské edici se soundtrackem.

Nejnovější články