Vychází sci-fi mix střílečky a hardcore RPG Immortal: Unchained
zdroj: tisková zpráva

Vychází sci-fi mix střílečky a hardcore RPG Immortal: Unchained

7. 9. 2018 15:40 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Dejte průchod svému hněvu! To není instrukce od vašeho terapeuta, ale věta z traileru u příležitosti vydání Immortal: Unchained. Svět totiž potřebuje zachránit, a to půjde jedině tehdy, když se osvobodíte z okovů věčného žaláře, kam vás zamkli, protože jste se vztekali až moc. Ale když jde o záchranu světů, je to jiná.

Ale dost bylo vysmívání se klasickým herním narativům. Immortal: Unchained zní jako zajímavý mix akční bojovky a střílečky ve sci-fi světě, navíc šmrncnuté více než špetkou RPG. Dokonce natolik zajímavý, že jsem ochotná mu odpustit zjevnou paralelu s Kratem a spoustou dalších supersilných chlapů, utíkajících z vězení fyzických i duševních, kterých ve hrách vídáme desítky.

Prozkoumejte tajemné reality plné záhad připravených vás zabít nejen prostřednictvím epických bossů, které musíte zlikvidovat, abyste zabránili vlastní likvidaci. Kombinace zbraní nablízko s futuristickými puškami dává prostor pro spoustu kreativních způsobů, jak se se souboji vypořádat.

zdroj: Archiv

Nemilosrdné akční řeži ale bude předcházet pečlivá dávka plánování, totiž sestavení těch nejvhodnějších schopností do konstelací, které vám to řezání usnadní. Vývojáři z švédského Toadman Interactive v minulosti pracovali na Fable, Warhammer: Vermintide nebo Killing Floor, což vysvětluje tu mírně nepravděpodobnou kombinaci žánrů a zároveň jim to v nich přisuzuje určitou kompetenci.

Jestli se Immortal: Unchained vydařil, si můžete na vlastní kůži ověřit od dnešního rána, kdy oficiálně vyšel na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Nebo si počkejte na naši recenzi. Švédi momentálně pracují na dalším obsahu (New Game Plus) a grafických vylepšeních pro výkonnější modely konzolí.

Nejnovější články