Vydejte se na cestu napříč Amerikou s Normanem Reedusem v Death Stranding
zdroj: tisková zpráva

Vydejte se na cestu napříč Amerikou s Normanem Reedusem v Death Stranding

8. 11. 2019 10:28 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Ano, je to tady. Konečně můžete vystoupit z Kodžimova hypovacího vláčku v cílové stanici Death Stranding, tedy na východním pobřeží zdevastovaných Spojených států. Zvládnete se Samem Porterem Bridgesem (Norman Reedus) překonat nehostinné podmínky a propojit rozdrobené obyvatelstvo?

Nejen dle mého názoru (čtěte recenzi) byste se do hry měli pustit. Death Stranding sbírá vesměs pozitivní hodnocení a největší výtkou obvykle je, že jde o maximální exhibici Kodžimova narcismu. A proti takovým hrám já nic nemám, když jsou poctivě předvedené, s patřičnou dávkou podivnosti a promyšlené do posledního detailu, což tahle určitě je.

zdroj: Archiv

Vy si Death Stranding konečně můžete vyzkoušet na vlastní kůži, tedy v případě, že zvolíte verzi pro PlayStation 4 a nebudete čekat na PC, kde vyjde někdy na začátku léta příštího roku. Ať už jste tedy poctivě hltali každý trailer a četli fanouškovské teorie, nebo jste čistý, nepopsaný list, který se informacím vyhýbal jako čert kříži: Jedna z nejrozporuplnějších her nejen letošního podzimu, ale dost možná několika posledních let, je konečně tady.

zdroj: Archiv

Na Games.cz už jsme Death Stranding probrali vcelku zevrubně a ještě v tom budeme pokračovat. Kromě recenze si můžete přečíst moje tipy a triky do začátku, které by vám s přežitím v nehostinných Spojených městech amerických měly pomoci. Včera jsme s Vaškem také odehráli první díl mírně netradičního LongPlaye, v němž budeme dnes a příští týden pokračovat – a co teprve, až si ho konečně zahraje i zbytek naší početné redakce. Budu na vás čekat na Břehu.

Nejnovější články