Vyšel přídavek Fortuna pro free-to-play střílečku Warframe
zdroj: tisková zpráva

Vyšel přídavek Fortuna pro free-to-play střílečku Warframe

9. 11. 2018 17:22 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Zasněžené venušské pahorky mají všechno: obrněné Corpy, nebezpečí číhající pod povrchem i ekosystém, který sotva drží pohromadě. Samotná kolonie Fortuna je neonovým slumem hluboko pod sněhem, obývaným kyberpunkovými Solaris se spoustou tělesných modifikací a augmentací. O čem to tu blábolím? O updatu Fortuna pro kooperativní sci-fi akci Warframe, přece!

Solaris dluží Corpům spoustu peněz, což z nich činí ideální otroky, kteří svůj dluh splácejí třeba tím, že ze sebe nechají sklízet robotické orgány. Přestože na ně na každém kroku číhá nebezpečí toho, že jim někdo vyřízne ledvinu nebo mechanickou nohu, živí je naděje, že se jim jednou podaří terraformovat povrch Venuše.

Vašim úkolem bude pozvednout a sjednotit Fortunin odboj a vymanit ji z nadvlády Corpů. Pomůžou vám v tom třeba K-Drive hoverboardy, se kterými můžete sjíždět hornatý povrch planety. Když se spojíte s místním gangem Ventkids, můžete si vytvořit létající prkno podle vlastní fantazie.

zdroj: Archiv

Chybět nemohou ani nové zbraně a pomocní MOA roboti z kradených součástek, kteří vám mohou jen dělat společnost, anebo pomáhat v boji, sbírat předměty a tak podobně. Na Venuši můžete těžit vzácné minerály a rybařit, nebo stopovat ohrožené druhy zvířat a chránit je před pytláky.

Návštěvou Fortuny získáte také novou Warframe, Garudu, která by v délce čepelí zdatně sekundovala Wolverinovi. Sílu získává z krve nepřátel, v čemž jí ty dlouhé drápy významně pomůžou. Její alternativní helma nese jméno hraběnky Bathory, rozumíme si.

Update Fortuna je už nyní venku na PC. Konzolisté ho můžou netrpělivě vyhlížet, protože by měl přijít během následujících několika dnů. Kompletní seznam novinek si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách, kde také přijdete k celému Warframe.

Nejnovější články