Vyšel vesmírný survival Genesis Alpha One, ale na Steamu ho nehledejte
zdroj: tisková zpráva

Vyšel vesmírný survival Genesis Alpha One, ale na Steamu ho nehledejte

29. 1. 2019 11:35 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Nadešel čas prozkoumat dálavy hlubokého vesmíru, objevit jeho taje, a když budou agresivní, vyprázdnit jim zásobník mezi oči. Pokud tedy vůbec nějaké mají, v opačném případě střílejte dle uvážení. V Genesis Alpha One jinak dlouho nepřežijete a spolu s vámi zanikne i poslední naděje celého lidstva.

Genesis Alpha One vás vezme na cestu vesmírem, který má pro vás připraveno na tři sta planet. Vaší hlavní starostí bude vesmírná základna, kterou můžete rozšířit v libovolném směru o libovolnou buňku. Potřebujete farmy pro obstarání obživy, výrobny zbraní, sklady, klonovací místnost pro vyrobení posil, vědeckou laboratoř a tak dále.

Postavit něco takového je samozřejmě náročné na zdroje, pro které se musíte spustit na povrch planet. V tu chvíli se z poklidného živoření v relativně bezpečných výšinách stává plnokrevná střílečka, kde vám jdou domorodé druhy po krku. Své bohatství vám bez boje zkrátka nevydají. A hlavně se nedivte, až vaši základnu někdo navštíví podobně nevybíravým způsobem…

Genesis Alpha One v sobě snoubí roguelike prvky, crafting, survival a stavbu lodi ve sci-fi prostředí z pohledu první osoby. Zahrát si ji můžete už dnes na PlayStationu 4, Xboxu One a PC. To je v tomto případě zastoupené pouze Epic Games Storem, který si urval exkluzivitu. Hra na všech platformách stojí 30 eur.

zdroj: Archiv

Nejnovější články