Vyšla další hra ze světa WH40K – Warhammer 40,000: Mechanicus
zdroj: tisková zpráva

Vyšla další hra ze světa WH40K – Warhammer 40,000: Mechanicus

16. 11. 2018 10:19 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Včera jsme si ve videu představili ještě docela čerstvou tahovou strategii Space Hulk: Tactics z obrovského světa Warhammer 40,000, a už je tu další adept na potrápení vašich taktických dovedností. Warhammer 40,000: Mechanicus možná nenabízí tolik stísněné prostory sešrotovaného Space Hulku, ale má vlastní těžko odolatelná lákadla.

Čím hra alespoň mě přitahuje ze všeho nejvíc? Samotnými Adepty Mechaniky. Jde o technologicky nejvyspělejší armádu celého Impéria, jejíž členové byli kdysi pouhými lidmi. Jenže se díky vývoji naučili nahrazovat ochablé lidské končetiny robotickými zařízeními, která z nich dělají velice nebezpečné soky. A vám je samozřejmě dopřána ta čest zvolit jejich novou výbavu.

Do boje s Necrony vyrazíte vybavení podle vlastních představ, a budete-li postupovat s rozvahou, jistě z nich vyváznete živí. Mechanicus slibuje kromě soubojů také důraz na příběh, který napsal spisovatel Ben Counter. Pokud patříte mezi čtenáře knih od Black Library, možná jste se s jeho tvorbou už setkali.

zdroj: Archiv

Her ze světa WH40K vychází opravdu hodně, ale ve spoustě případů nejde o žádné pecky. Očekával jsem asi moc od nadějné diablovky Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr, a jak to dopadlo. Space Hulk: Tactics mě naštěstí nezklamal, i když těch technických problémů mohlo být o něco míň. Uvidíme, jak si povede Necromunda: Underhive Wars, která mě rovněž dokázala slušně nalákat.

Ale vraťme se do současnosti, kde už je k dispozici novinka Warhammer 40,000: Mechanicus. Najdete ji na Steamu za 30 eur ve standardní edici, ale můžete skočit i po Omnissiah edici se soundtrackem, artbookem, krátkou povídkou a jednou zbraní do hry. Za obsah navíc si připlatíte pět eur.

Nejnovější články