Vyšla plná verze Book of Demons, nejlepšího early accessu roku 2016
zdroj: tisková zpráva

Vyšla plná verze Book of Demons, nejlepšího early accessu roku 2016

17. 12. 2018 11:13 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Netradiční diablovka Book of Demons před dvěma lety vyhrála naše redakční ocenění za nejlepší hru v předběžném přístupu a od té doby na své kosti nabalila další chutné masíčko. A je ho už tolik, že se tvůrci nestydí jít s kůží na trh a vydat plnou verzi. I když je pravda, že všechny tyhle tělesné metafory jsou vlastně trochu nemístné, protože hlavní roli tu hraje papír.

Zaprvé je z papíru celý svět, kterým se procházíte, všechny nebezpečné potvory i váš vlastní hrdina, ať už hrajete za kouzelníka, lučištníka nebo válečníka. A zadruhé se kromě zběsilého klikání musíte starat ještě o vlastní balíček karet, jehož složení a správné použití vám zaručí vítězství. Jinak přijde smrt a další pokus.

Uživatelské recenze na Steamu jsou mimořádně pozitivní, autoři při příležitosti vydání přidali další velký update, dostavil se i trailer s pěknou muzikou, jehož hlasovou složku poskytl sám strašlivý Arcidémon… Nevypadá to zkrátka vůbec špatně.

zdroj: Archiv

Jak jsme si ukázali i v GamesPlayi s Petrem Poláčkem, který najdete níže, dalším skvělým prvkem je nastavení délky dungeonů. Chcete rychlou desetiminutovou seanci? Zaklikněte příslušnou možnost a hrajte. A pokud budete mít někdy spoustu času a náladu na pořádně dlouhé, epické dobrodružství, hra vám mileráda vyhoví.

Book of Demons seženete na Steamu, GOG a Humble Store až do 3. ledna ve dvacetiprocentní slevě za 17,5 eura a na Steamu si kromě toho můžete zdarma stáhnout i demo. Vánoce nabízejí ideální příležitost zjistit, kolem čeho že to nadšení uživatelští i profesionální recenzenti dělají takový humbuk.

Nejnovější články