War Thunder opouští se samurajským updatem otevřenou betu
zdroj: tisková zpráva

War Thunder opouští se samurajským updatem otevřenou betu

22. 12. 2016 11:30 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Možná jste si to už ani neuvědomovali, ale doposud běžela oblíbená multiplayerovka War Thunder v rámci otevřené bety. To se ale mění s vydáním updatu 1.65 „Cesta samuraje“, který zároveň ukončuje betu a hra přechází oficiálně do plné verze. V plné verzi samozřejmě není chystaný přídavek s loděmi, který je ve fázi pre-beta testování.

Kiril Yudintsev k přechodu do z Gaijin Entertainment konstatuje: „Dosáhli jsme důležitého milníku ve vývoji, který označuje konec otevřené bety. Cíle, jež jsme si stanovili v roce 2012 jsme splnili. Zaměříme se nyní na přidávání nových prvků a vylepšení, aby virtuální piloti, tankisté a kapitáni mohli hrát co nejrealističtější a nejpropracovanější válečnou simulaci.“

Stojí za připomenutí, že update Cesta samuraje jsme představili v našem GamesPlayi, který si můžete prohlédnout zde. Zaměřuje se na tankové jednotky japonské armády a najdete v něm třicítku obrněnců od lehkých, přes střední tanky až k protiletadlovým systémům. V rámci updatu najdete dvě nové mapy Abandoned Factory a 38th Parallel. 

V příštím roce se chce Gaijin zaměřit na dva velké módy. World War, který hráčům zprostředkuje masivní vojenské operace napříč bojišti druhé světové války a pak již zmíněné lodě v Naval Forces, už v plné verzi.

Nejnovější články