Warhammer: Vermintide 2 vyrazí kosit skaveny a Chaos začátkem března
zdroj: tisková zpráva

Warhammer: Vermintide 2 vyrazí kosit skaveny a Chaos začátkem března

15. 2. 2018 11:12 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Svět končí. Všem je to jasné, ale nikdo se s tím nehodlá smířit. Navzdory tomu, že veškerá naděje na konečné vítězství už je dávno pryč, se bude dál bojovat na život a na smrt. To je jedině dobře pro všechny příznivce kooperativních akčních her, kteří by jinak nemohli vraždit skaveny a legie Chaosu ve Warhammer: Vermintide 2. Ta vyjde na PC 8. března, datum vydání na konzole se dozvíme brzy.

Bude to brutální, bude to nemilosrdné, ale nic jiného než krutý masakr nemůže zastavit spojené síly obřích krys a válečníků Chaosu, které se snaží zničit město Helmgart. Pokud se tak stane, Impérium padne, a ani samotný Karl Franz tomu nezabrání. Úkol aspoň na chviličku oddálit nevyhnutelnou zkázu připadne partě dobrodruhů, která se musí po síti spojit proti nekonečným hordám umělou inteligencí kontrolovaných nepřátel.

V boji se můžete spolehnout na meče, sekyry a další chladné zbraně dopadající na zrůdná těla s potěšující vahou. K dispozici budou také kouzla a střelné zbraně, a to všechno musíte zkombinovat se schopnostmi svých spolupracovníků, abyste měli šanci na přežití. Zkrátka čistokrevné pokračování jedničky, jen větší a, doufejme, ještě o něco lepší.

zdroj: Vlastní

Pětice hrdinů je patřičně různorodá – máme tu trpasličího hraničáře, elfskou vražedkyni, lovce odměn, pyromanskou čarodějku a zkušeného vojáka, takže si snad vybere opravdu každý. Vaší primární aktivitou sice bude zabíjení, ovšem dojde i na sbírání lesklé kořisti a výzdobu vlastní pevnůstky, která poslouží jako základna pro výpady proti zlu.

Warhammer: Vermintide 2 si je už teď možné předobjednat na Steamu za 25 eur, přičemž po vydání cena stoupne o 3 eura. Za pre-order navíc dostanete ještě přístup do exkluzivní bety a DLC Death on the Reik k prvnímu dílu. Ovšem víte, jak to chodí – byl bych sice hodně překvapený, kdyby studio Fatshark tentokrát vyplodilo pukavce, ale vždycky je jistější počkat si na první recenze.

Nejnovější články