Warhammerový Space Hulk: Tactics připomíná své úterní vydání
zdroj: tisková zpráva

Warhammerový Space Hulk: Tactics připomíná své úterní vydání

8. 10. 2018 9:52 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Nějakou hru na motivy Warhammeru tu máme každou chvíli, tahových strategií ze světa 40 000 a na motivy existující deskové hry o trochu méně. Space Hulk: Tactics vychází už zítra, připomeňte si boj vesmírných mariňáků a Genestealerů v traileru stvořeném na počest jeho vydání.

Na jedné straně barikády stojí geneticky modifikovaní supervojáci z řad Adeptus Astartes, na druhé smrtící Genestealeři, kteří číhají v temných koutech a a sází na početní převahu, až budou supervojáky masakrovat svými drápy. Za použití strategie, samozřejmě.

zdroj: Archiv

Strategie aplikované na zbrusu nový karetní systém, který využijete ve dvojici nelineárních kampaní. Ty budou mít překvapivě i nějaký ten příběh z univerza Warhammeru 40 000. Své mariňáky i Genestealery si můžete přizpůsobit od zbraně až po poslední ramenní plátování a pokud ve hře chcete utopit další spousty hodin, zpřístupní vám i editor misí, kde je můžete vytvářet, sdílet a zkoušet ty vytvořené ostatními hráči.

Space Hulk: Tactics vyjde příští úterý, 9. října, pro PC, Xbox One a PlayStation 4. Pokud si tuhle strategii chcete vyzkoušet ještě před jejím vydáním, můžete si ji předobjednat na Steamu, a tím si otevřít bránu do bety. Za předobjednávku obdržíte také bonusy, třeba 10% slevu nebo speciální barevné schéma pro vaše mariňáky.

Nejnovější články