World of Tanks Blitz - Halloween přichází
zdroj: tisková zpráva

World of Tanks Blitz - Halloween přichází

15. 10. 2016 9:29 | Novinky | autor: Inzerce

V temnotách jedné bouřlivé noci, před pěti sty lety, se odehrála mezi silami světla a tmy velká bitva. Tento střet nadpřirozených bojovníků trval celou noc a teprve nad rozbřeskem se na horizontu ukázalo vítězství světla. Nicméně síly temnot se jen tak nevzdaly a zanechali zde jedno děsivé proroctví. Každý rok se vždy na jeden den vracejí. Nyní, když tedy nadchází onen čas, si onu stranu budete muset vybrat i ve hře World of Tanks Blitz. Halloweenský event je zde od 10. října do 7. listopadu.

Na jaké straně budete bojovat vy? Zvolíte světlou nebo tmavou stranu? Ve speciálním eventu pro World of Tanks Blitz si pro svoji volbu budete moci vybrat ze dvou unikátních a strašidelných vozidel. Drákula, princ temnot je známý tím, že se často mění v netopýra. Právě tato postava ze starých hororů přijala zcela novou podobu a to T6 Dracula Premium Tier VII medium tank. Tento stroj vyniká ultrarychlou opravou, kterou zvládne za pouhé dvě vteřiny.

Co však takovou sílu temnot může zastavit? Drákulovský tank asi česnek nerozbije a dřevěný kůl asi také nepomůže. Onou pověstnou stříbrnou kulkou je Helsing H0 Premium Tier VII tank, který disponuje dvouhlavňovým dělem a na bojišti dokáže velmi rychle zjednat pořádek.

zdroj: Archiv

Jakmile si vyberete vozidlo ve své velmi strašidelně vyzdobené garáži, je nutné získat speciální halloweenskou měnu. Tou jsou pečetě světla a temnoty, které můžete směňovat k dosažení další úrovně. Souboje pak mohou probíhat na speciální halloweenské mapě, do které můžete náhodně skočit. 

Odměnou za dokončení každé úrovně jsou extra kredity a také zkušenost zdarma navíc a to je docela solidní nabídka. Po dokončení celé kampaně na hráče navíc čeká jako dárek nejen prémiový tank a současně také tři dny prémiového účtu. Pro více „žoldácké hráče“, kteří projdou všech patnáct misí, čeká odměna v podobě obou děsivých tanků. Další informace o hře i o Halloweenském eventu najdete na stránkách World of Tanks Blitz.

Nejnovější články