World of Warcraft Classic má datum vydání a chystá uzavřené betatesty
zdroj: tisková zpráva

World of Warcraft Classic má datum vydání a chystá uzavřené betatesty

15. 5. 2019 16:35 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Za Hordu! Za Alianci! Alespoň tedy za ty původní. World of Warcraft Classic vyhlíží spousta fanoušků i nostalgiků a ještě před jeho letním ostrým startem si ho budete moct vyzkoušet v menších uzavřených betatestech, které Blizzard spustí především kvůli zátěžovým testům serverů a vlastně i proto, aby zjistil, kolik hráčů má o původní, vanilkovou verzi WoWka zájem.

Oficiální spuštění World of Warcraft Classic připadne na 27. srpna, 12:00 našeho času. Ode dneška se můžete hlásit do uzavřených betatestů, stačí se přihlásit na svůj Blizzard účet a v nastavení účtu zaškrtnout, že o test máte zájem, nebo tam mít z dřívějška zaškrtnuté betatesty z prostředí Warcraftu. Zájem vám místo samozřejmě nezaručuje a na svém účtu musíte mít aktivní předplatné či dostatek herního času.

Zátěžové testy poběží v následujících datech: 22. až 23. května, 19. až 20. června a 18. až 19. července. Blizzard chce opravdu otestovat hranice technických možností, takže plánuje nacpat co nejvíc hráčů na co nejmenší plochu a zjistit, co to udělá se stabilitou. Byli jste varováni!

Dva týdny před srpnovým vydáním si budete moct zabrat svou vysněnou přezdívku pro Classic servery. 13. srpna se spouští editor postav a můžete mít maximálně tři postavy na jeden účet. Názvy jednotlivých serverů budou oznámeny později.

Prezident Blizzardu J. Allen Brack zároveň nevylučuje, že se v budoucnu objeví servery s verzemi z datadisků The Burning Crusade nebo Wrath of the Lich King, v případě, že Classic bude mít velký úspěch.

World of Warcraft 15th anniversary zdroj: tisková zpráva

Chystá se taky krásná sběratelská edice k patnáctým narozeninám World of Warcraft. Vyjde 8. října, obsahuje měsíční předplatné, digitální herní bonusy, sošku Firelorda Ragnara, odznáček s Onyxií, podložku pod myš s mapou Azerothu a pohlednice. Předobjednat si ji můžete buď na oficiálním webu, nebo u vybraných lokálních prodejců.

15. výročí se v rámci hry oslaví také speciálním raidem pro 25 hráčů, kde se budete muset postavit nejikoničtějším bossům celé její historie. Odměnou za jeho překonání vám bude speciální dračí mount.

Nejnovější články