Za pár dní rozšíří Battlefleet Gothic: Armada flotila pěti kapitul Space Marines
zdroj: tisková zpráva

Za pár dní rozšíří Battlefleet Gothic: Armada flotila pěti kapitul Space Marines

17. 6. 2016 17:59 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

První z DLC, která do povedené vesmírné strategie Battlefleet Gothic: Armada přidávají nové flotily, jež můžete použít jen v multiplayeru, je za rohem. 21. června vychází Space Marines, v jejímž rámci se představí lodě hned pěti kapitul adeptus astartes – Ultramarines, Imperial Fists, Space Wolves, Dark Angels a Blood Angels. Ačkoliv poslední scéna patří Sanguinary Guard, spíše si všimněte insignií a rozdílného barevného ladění lodí, které představí každou z pěti barevných variant podle dané kapituly.

21. červen zároveň značí datum, kdy si můžete naposledy koupit Early Adopters Edition. Tu mají všichni, kdo si hru předobjednali a nebo si ji koupili během dvou měsíců po vydání a v jejím rámci dostanou první dvě DLC zdarma. Bude se tedy jednat o Space Marines a dále už tvůrci z Tindalos Interactive pracují na flotile Tau. Každá flotila má odlišné schopnosti a samozřejmě i design lodí. Pokud ještě hru nemáte a budete si chtít koupit DLC po 21. červnu, vyjde vás na 7 eur.

O Tau zatím nic nevíme, ale lodě mariňáků vynikají v boji na krátkou vzdálenost, kdy exceluje pancéřování jejich lodí a logicky, jejich výsadky jsou mnohem efektivnější, protože jde o mariňáky navlečené v power armoru. Díky tomu mohou výsadky cílit na různé systémy na nepřátelské lodi a k tomu se přidává další speciální pravidlo frakce vůbec u nich nehrozí porušení subordinace, takže váš komisař může nechat bolter v pouzdře.

zdroj: Archiv

Nejnovější články