Za pár dní vám půjde po krku monstrum ze sci-fi survivalu Phantaruk
zdroj: tisková zpráva

Za pár dní vám půjde po krku monstrum ze sci-fi survivalu Phantaruk

11. 8. 2016 11:27 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Polské studio Polyslash vydá svou prvotinu Phantaruk 16. srpna a to za vstřícnou cenu 12 eur. Phantaruk je sci-fi survival v němž se pohybujete na vesmírné stanici Purity-02 a snažíte se přežít. Nevíte kdo jste, co tu děláte ani co se stalo, protože stanice je plná mrtvol a jejími chodbami prochází mýtické titulní monstrum a chce vás přidat k řadě těl rozházených po Purity. Navíc máte v těle parazita, který produkuje toxiny a pokud si nebudete pravidelně vpichovat protilátky, čeká vás neodvratný konec.

Jak se Pantaruk hraje vás nedávno zpravil Pavel ve svých dojmech z preview verze. Dá se čekat, že se plná verze od títo bude lišit a snad se malému nezávislému týmu podařilo vychytat mušky, které se v, jinak na atmosféru hutné a koncepčně dobře navržené, hře vyskytly. Ostatně, na Steamu si můžete přečíst, že hra dostala za poslední dva týdny dva velké updaty.

Phantaruk vypadá jako solidní přírůstek do survival žánru. Slepě nekopíruje prvky jiných her, ale snaží se především najít vlastní unikátní atmosféru a přijít s vlastními koncepty, které vás vyvedou z komfortní zóny, kupříkladu zmněná potřeba hledat na stanici injekce, které vám umožní přežít zase o něco déle.

zdroj: Archiv

Nejnovější články