Za řinčení stříbrného a ocelového meče dorazil Soulcalibur VI
zdroj: tisková zpráva

Za řinčení stříbrného a ocelového meče dorazil Soulcalibur VI

19. 10. 2018 16:37 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Geralt by měl být v bojovce Soulcalibur VI jako doma. Její název připomíná slavný meč krále Artuše, který mu dala Paní jezera, a jakpak se jmenuje poslední díl zaklínačské ságy? No přece Paní jezera! Sapkowski to s Namco Bandai jistě celé dopředu naplánoval a vy si jejich společné dílo konečně můžete dopřát, protože datem vydání je dnešek.

Datum vydání ve slušné společnosti doprovází launch trailer, a myslíte si snad, že je Japonsko neslušné? To byste se spletli. Tím pádem se teď můžete pokochat pohledem na… nebudu nic předstírat, všechno mi to přijde jako banda(i) zaměnitelných japonských postaviček. Z davu vystupuje jedině Geralt a pak nějaký drsný mág, co umí povolat hromadu zbraní najednou.

No dobře, vystupuje tak trochu i slečna s výstřihem hlasitě volajícím po redefinici oné „slušné společnosti“. A taky ta, kterou vidíte na úvodním obrázku traileru. Vlastně je to nakonec docela zajímavé video.

zdroj: Archiv

Jste připravení naučit se všechna možná komba a rozšlehat nepřátele na kousíčky efektním finisherem? Máte doma PC, Xbox One nebo PlayStation 4? V tom případě vám nic nebrání vytáhnout do bitvy. Jen ještě předtím musíte zaplatit 60 evropských babek, například na Steamu.

Nejnovější články