Za týden zhatí Karl Fairburne německý projekt Deathstorm v třetím DLC do Sniper Elite 4
zdroj: tisková zpráva

Za týden zhatí Karl Fairburne německý projekt Deathstorm v třetím DLC do Sniper Elite 4

14. 7. 2017 12:13 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Mini kampaň Deathstorm rozkouskovaná do tří DLC odstartovala pouhý měsíc po vydání základní hry Sniper Elite 4. V první části jste se sami nebo v kooperaci s jedním kamarádem podívali na německou námořní základnu na zasněženém severu Itálie. Ve druhé části sice zůstáváte na severu Itálie, ale tentokrát řešíte Němce v o něco teplejším městě. A za týden vychází závěrečná kapitola s podtitulem Obliteration, ve které se přesouváte do malebného německého městečka obklopeného horami.

Karl Fairburne se konečně dostává k jádru problému celé mini kampaně. Opouští slunnou Itálii a vydává se do nitra Německé říše, kde se pokusí zastavit projekt Deathstorm – strašlivou radioaktivní zbraň, která je připravena zvrátit průběh ofenzívy v Normandii.

„Proslýchá se, že pod povrchem ospalého městečka Steigerloch se nachází vysoce střežený podzemní komplex s přístupem ze zdejšího kostela. Podezřelá aktivita vozidel naznačuje velké plány nacistů, které se uskuteční již brzy,“ píše se v oficiálním vyjádření Rebellionu.

zdroj: Archiv

Stejně jako v případě předchozích částí kampaně je i tentokrát součástí DLC něco navíc. Za 7 eur tak kromě vyvrcholení příběhu Deathstorm dostanete šest nových postav do multiplayeru na straně osy, dvě nové multiplayerové mapy, možnost změnit si vzhled zaměřovače a nový režim Authentic Plus, který má nabídnout vůbec největší výzvu díky opravdu tuhým nepřátelům a minimálním pomocníkům na obrazovce. DLC Deathstorm – Obliteration vychází již 18. července na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články