Zachraňte Středozem v karetní hře The Lord of the Rings: Adventure Card Game
zdroj: tisková zpráva

Zachraňte Středozem v karetní hře The Lord of the Rings: Adventure Card Game

31. 8. 2019 12:03 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Pokud vám stolní hry nejsou cizí, pak jste se možná setkali s karetní hrou ze světa Pána prstenů, kterou můžete hrát sami nebo v kooperaci s jedním dalším kamarádem. Novinka The Lord of the Rings: Adventure Card Game z ní přímo vychází, ale dělá i spoustu věcí jinak pro potřeby počítačového hraní.

The Lord of the Rings: Adventure Card Game strávila nějaký ten pátek v předběžném přístupu na Steamu, který opustila před několika hodinami. Základní hra obsahuje první z mnoha kampaní, přepracované uživatelské rozhraní, předělané mechanismy na základě zpětné vazby od hráčů a plnohodnotný tutorial.

Popisovat zde herní náplň by bylo zbytečně zdlouhavé, když jsme s Vaškem před měsícem a půl natočili GamesPlay, ve kterém se dozvíte většinu potřebných informací. Každopádně se nebojte mikrotransakcí, jelikož jde o příběhovou hru pro jednoho nebo dva kooperující hráče, nic kompetitivního.

zdroj: Archiv

Reálné peníze můžete utrácet pouze za rozšíření, která vždy přinesou novou příběhovou kampaň. První z nich The Shadow’s Fall je rovnou k dispozici a do 9. září ještě ve slevě za polovinu. Kromě příběhu obsahuje ještě čtyři nové balíčky hrdinů.

The Lord of the Rings: Adventure Card Game naleznete na Steamu za 20 eur a ještě letos se hra dostane i na PlayStation 4, Xbox One a Switch.

zdroj: Archiv

Nejnovější články