Začíná lov na Nazgûly, Shadow of War byl rozšířen o DLC s elfskou vražedkyní
zdroj: Foto: Monolith

Začíná lov na Nazgûly, Shadow of War byl rozšířen o DLC s elfskou vražedkyní

6. 2. 2018 17:21 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Talion nějak sešel od té doby, co jsem ho viděl naposledy. Svítí mu oči, je celý zvrásněný, vůbec nevypadá sympaticky a prohlašuje, že “zatím není Nazgûl”. To není moc uklidňující, Talione! Elfka Eltariel si zřejmě myslí to samé, protože se s ním v dnes vydaném DLC Blade of Galadriel střetne čepel na čepel. Spolu s novým příběhem pak do Middle-earth: Shadow of War dorazili i další skřeti a jiné vymoženosti.

Pakliže jste při průchodu původní hrou závistivě pokukovali po dvou kudlách elfské vražedkyně a toužili si je sami vyzkoušet, ode dneška máte jedinečnou možnost. Eltariel dostala kromě zbraní do vínku i řadu speciálních schopností, takže byste snad neměli mít pocit, že v DLC hrajete za hezkou blonďatou verzi podřezaného hraničáře.

V příběhu budou důležitou roli hrát Prstenové přízraky, jejichž ulovení je Eltarielinou nejvyšší prioritou, a vyjdou najevo některé detaily z jejich minulosti. Vždycky se mi líbila jak relativně opatrná fanfikce Shadow of Mordor, tak kompletně odvázaná kreativita Shadow of War, a zajímalo by mě, jaké tragické osudy si Monolith pro černou Devítku asi vymyslí.

zdroj: Archiv

V průběhu DLC si můžete odemknout 8 nových legendárních skřetů, co se vám přenesou do hlavní kampaně, a také Eltarielin skin pro Taliona. Nejsem si sice úplně jistý, jak to bude fungovat v cutscénách, ale proč hráčům tuhle možnost nedat, že? Aby ji aspoň někdo využil, bude Eltarielina podoba zdarma pro všechny včetně těch, co si DLC nekoupí.

To je jen malá část solidní dávky prvků zdarma pro všechny vlastníky původní hry. Těšte se třeba na nové skřetí schopnosti do systému Nemesis. Někteří uruci se teď budou umět například prokopat pod zem a zavolat si na pomoc Ghûly, z jiných se zase stanou expertní odstřelovači schopní trefit vás kuší na neuvěřitelné vzdálenosti.

Přesvědčily vás předchozí odstavce o vaší latentní touze kosit v Mordoru chlápky v černých kápích? V tom případě zamiřte na Steam, kde existuje hned několik možností, jak Blade of Galadriel ukořistit. Prvním z nich je nákup samotného DLC za 15 eur. Druhým je nákup příběhového expansion passu za 25 eur, kde najdete ještě budoucí rozšíření The Desolation of Mordor. A poslední nabídkou je kompletní expansion pass, v němž kromě obou příběhových rozšíření najdete ještě dva bonusové skřetí kmeny.

Nejnovější články