Zahrajte si remaster Sudovy průlomové hry Killer7
zdroj: tisková zpráva

Zahrajte si remaster Sudovy průlomové hry Killer7

19. 11. 2018 10:10 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Dodnes platilo, že absence PlayStationu 2 a GameCubu ve vašem obýváku logicky znamenala i absenci akční adventury Killer7. Tedy za předpokladu, že nejste sběrateli her na historických nosičích. Pokud se vám zastesklo po tomto unikátním díle, které proslavilo jeho autora Goičiho Sudu známého jako Suda51, nemusíte hned shánět staré konzole a cédéčka se hrou. Stačí se vydat na Steam a pořídit si remaster.

Nebojte se kvality, Suda své pravděpodobně nejcennější dítko nepředal někomu cizímu, ale sám si pohlídal zpracování remasteru 13 let staré hry. Remaster zajišťuje podporu poměru 16:9 v případě všech animací, vše se renderuje v 60 snímcích za vteřinu (až na přebíjení, které dělalo nad 30 FPS problémy), ovládání bylo přizpůsobené klávesnici s myši a některé textury se dočkaly upgradu na 1080p.

Hra samotná se jinak nezměnila. Stanete se schizofrenním Harmanem Smithem, který žije život hned sedmi různých zabijáků. Mezi nimi můžete libovolně přepínat a využívat tak jejich unikátní schopnosti ve vhodnou chvíli. Převážně ale v boji se sebevražednými atentátníky Heaven Smile, jejichž ochoty využívá záporák Kun Lan s cílem ovládnout svět. Killer7 Remaster naleznete jen a pouze na Steamu za 20 eur.

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články