Zasvětíte víkend hokeji, nebo Claptrapovi? Vychází NHL 20 a Borderlands 3
zdroj: tisková zpráva

Zasvětíte víkend hokeji, nebo Claptrapovi? Vychází NHL 20 a Borderlands 3

13. 9. 2019 13:40 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Letně-podzimní herní sezóna nabírá na obrátkách a tenhle pátek je obzvlášť silný – na naše herní zařízení se dostává jak dlouho očekávané pokračování populárního looter shooteru Borderlands 3, tak tradiční hokejová klasika v podobě letošního ročníku NHL 20. Jeho vydání se obešlo bez větší pompy a i bez launch traileru, kterého jsme se v případě Borderlands dočkali s trochou nepříjemné pachuti kvůli kontroverzní distribuci recenzních kopií.

V obou případech jde o hry, které podle všeho dělají velmi kvalitně to, co jejich předchozí díly, ale přidávají jen málo navíc. NHL 20 si opět nezahrajete na PC, ale pouze na konzolích PlayStation 4 a Xbox One a opět na svém tradičním enginu Ignite. Noví jsou naopak komentátoři, nějaké ty animace a módy, ale pořád je to zkrátka hokej, na který jste zvyklí.

zdroj: Archiv

I Borderlands 3 se hrají takřka identicky jako jejich předchozí díly. Gearbox v minulých měsících vynaložil poměrně velké úsilí na marketingovou kampaň, takže pokud ještě neznáte nový tým Vault hunterů nebo třeba fakt, že ve trojce budete cestovat mezi planetami, museli jste se jí pravděpodobně cíleně vyhýbat.

zdroj: Archiv

Z našich dosavadních kusých dojmů jsou Borderlands 3 velmi zábavným kooperativním looter shooterem, tak uvidíme, jak budou fungovat jako celek. Jak jejich recenzi, tak i zhodnocení letošního ročníku NHL naleznete na Games.cz v následujících dnech.

Nejnovější články