Zima se blíží - zapřáhněte psy a zahrajte si Dog Sled Saga
zdroj: tisková zpráva

Zima se blíží - zapřáhněte psy a zahrajte si Dog Sled Saga

23. 9. 2016 10:02 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Nejsem si jistý kolik z vás touží po tom, být profesionálním mašérem, ale díky čerstvě vydané hře Dog Sled Saga si můžete vyzkoušet, jak obtížný sport to je. Malý titul dvoučlenného studia Trichotomy vychází po třech letech vývoje na PC, iOS a Android a rozhodně vypadá originálně. Ostatně, kde jinde jste se starali o svou závodní psí stáj?

Staráte se fakticky o celou stáj, včetně svého mašéra, nicméně středobodem vašeho zájmu budou samotní psi. Každý má trochu jiní vlastnosti, někteří mají speciální schopnosti a to vše určuje, kam ve spřežení je vhodné daného psa umístit. Poté, co dáte dohromady spřežení, účastníte se v poměrně jednoduché minihře závodů, vyhrajete (snad) nějaké peníze a ty dále investujete.

Kromě najímání psů je můžete také propouštět, což doufám neznamená pohled na smutného pixelartového psíka za plotem útulku. Jakmile budete mít vhodný pár, můžete začít vychovávat vlastní psí potomstvo a snažit se vypěstovat tažného šampiona. Dog Sled Saga nebude na dlouhé herní večery, to ostatně naznačují i veskrze pozitivní recenze early accessu na Steamu. Ale jako titul na občasných pár desítek minut nebo při cestě vlakem na mobilu by mohla pěkně fungovat. Navíc, psy můžete drbat. Taková hra nemůže být špatná.

zdroj: Archiv

Nejnovější články