Zmaluje Epic Mickey 2 herní svět už na konci roku?
zdroj: tisková zpráva

Zmaluje Epic Mickey 2 herní svět už na konci roku?

3. 1. 2012 14:53 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Je vtipné, že o vývoji Epic Mickey 2 se hovořilo ještě před vydáním celkem slušného prvního dílu. Je už méně vtipné, že napříč studii Warner Bros. se v minulém roce dost snižovaly stavy a nikdo nevěděl, jestli to nějak nepostihlo i studio Warrena Spectora, odpovědné právě za Epic Mickey. Ale zdá se, že snad ani ne, protože po srpnové premiéře se v repríze vrací spekulace o Epic Mickey 2, tentokrát i s naznačeným termínem vydání ještě před koncem roku 2012.

Zatímco v srpnu minulého roku pocházely první informace o hře z internetového průzkumu ohledně vzhledu krabičky budoucí hry, tentokrát má svůj původ v newsletteru, který zachytila stránka StitchKingdom.com a byl už údajně v mezičase upraven,. Link na newsletter už tedy nefunguje, ale text o hře se podařilo zachránit. Je však identický s tím, který už jsme četli právě v srpnu. Opravdu novou informací, respektive spekulací, je tedy to údajné datum vydání na konci tohoto roku.

Za připomenutí však stojí, že by hra měla vyjít na Wii, PS3 a X360 a krom jiného by měla nabídnout (vedle singlu za Mickeyho) kooperativní mód pro dva hráče. Jeden bude ovládat myšáka, druhý králíka Oswalda, čili úplně první kreslenou Disneyho hvězdu. Micky bude, stejně jako v jedničce, čarovat svým magickým štětcem a druhý hráč s Oswaldem bude moci létat jako helikoptéra a používat elektřinu v boji proti nepřátelům a k řešení hádanek. Tolik informace z údajného newsletteru (a ze srpnového průzkumu), doufejme, že to není jen kachna.

Nejnovější články