Změna termínu vydání - Sacred 3 dorazí už na začátku srpna
zdroj: tisková zpráva

Změna termínu vydání - Sacred 3 dorazí už na začátku srpna

27. 5. 2014 18:41 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Kdepak na konci srpna, už na začátku druhého měsíce letních prázdnin vyjde RPG rubanice Sacred 3, jak dnes oznámila zpráva z potrubní pošty. Sacred 3 si majitelé PC, PS3 a X360 zahrají od 5. srpna (nebo 1. srpna podle FB stránek), přičemž hráči v Americe si podle tiskovky mohou předobjednáním hry zajistit bonusy v podobě hratelné malakhim postavy nebo buffu pro zvolenou zbraň. Poněvadž zatím ani jedno z toho neplatí pro Evropu, raději se soustřeďte na nové obrázky a video, které z Deep Silver rovněž vylezlo.

Sacred 3 původně vyvíjeli tvůrci z Ascaronu, ale po krachu firmy byl osud hry nejistý. Následně se po jisté odmlce chopili dalšího vývoje kolegové z Keen Games, kteří zamýšlený koncept dále rozvíjeli se zaměřením na kooperaci.

Sacred 3 mohou hrát v kooperaci 2 hráči lokálně a maximálně 4 hráči online, a přestože bodíky za likvidaci nepřátel si mezi sebe vždy dělí, jen nejšikovnější z nich získá nejlepší loot.

Sacred 3 zdroj: tisková zpráva

Společné hraní v Sacred 3 proto bude o kooperaci s nezanedbatelným „ale“ v podobě vždy přítomné rivality. Jde o koncept známý z klasických automatovek, kdy hráči při vybíjení místnosti spolupracovali, ale jakmile bylo třeba posbírat jídlo nebo náboje, šlo kamarádství stranou.

Další novinkou Sacred 3 jsou buffy, s jejichž pomocí hráč vylepšuje a mění vlastnosti zbraní (těží z nich poté sám i celá skupina), potažmo nová hratelná třída malakhim, co v boji používá tajemnou krvavou magii.

zdroj: Archiv

Sacred 3 tedy vychází 5. srpna (nebo 1. srpna, Deep Silver se musí ještě rozmyslet) pro PC, PS3 a X360, nové obrázky očíhněte v galerii, video se válí někde okolo a cesta na oficiální stránky vede tímto směrem.

Nejnovější články