Zoë je ještě krásnější díky Final Cut updatu pro Dreamfall Chapters
zdroj: tisková zpráva

Zoë je ještě krásnější díky Final Cut updatu pro Dreamfall Chapters

24. 7. 2017 17:30 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Poslední epizoda Dreamfall Chapters vyšla před rokem, ale pokud jste se do téhle adventury ještě neponořili a nebo se budete chtít do místních světů vrátit, Red Thread Games vám dávají dobrý důvod. Vyšel totiž velký a samozřejmě bezplatý update Final Cut, který přináší řadu změn a vylepšení po grafické i hratelnostní. 

Vývojáři k vydání updatu říkají: „Hru jsme v její epizodické formě ukončili před rokem. Do Final Cutu jsme investovali čas a peníze, protože tu byly věci, které jsme chtěli změnit, upravit, updatovat. Také jsme využili feedback od hráčů, což jde před vydáním samotné hry dost těžko.“

Final Cut stojí na updatované verzi enginu Unity. Ve hře jsou vylepšené zvuky, celá vizuální stránka, modely postav, nasvícení a je remasterovaný dabing. Prostě je všechno vylepšené a k tomu vývojáři zlikvidovali celý stoh bugů, které ve hře stále byly. Co zní jako zajímavé je také možnost zahrát si vyškrtnuté scény, které v původní verzi nebyly k dispozici. Aktuálně stojí na Steamu celý komplet Dreamfall Chapters 23 eur.

zdroj: Archiv

Nejnovější články