Zombie akce Days Gone schytala další odklad
zdroj: tisková zpráva

Zombie akce Days Gone schytala další odklad

19. 10. 2018 13:32 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Chudák Deacon už určitě netrpělivě túruje svou motorku a nervózně si pohrává s baseballovou pálkou, a Sony ho ne a ne pustit do akce. Brutální zombíkárna Days Gone, která měla vyjít v únoru příštího roku (a úplně původně dokonce ještě letos), se opět odkládá. Údajně je potřeba věci „ještě trochu vyhladit“, říká studio Bend. Ale pravděpodobně za tím bude ještě něco jiného.

Únorové vydání by postapokalyptického psychopata v kšiltovce postavilo přímo proti hned několika velkým hrám. Žádná z nich sice nesdílí exkluzivitu na PlayStation 4, ale zato se v nich taky střílí (Anthem, Crackdown 3) a v jednom případě se navíc rovněž podíváte do zdevastované krajiny po pádu civilizace (Metro Exodus). Ergo – konkurence.

Nové datum vydání se tedy posunulo až na 26. dubna. Snad jde o čistě obchodní rozhodnutí a hru neprovázejí žádné vleklé problémy. Zatím rozhodně není důvod panikařit, protože neustálé odklady nemusejí nutně vyústit ve špatnou hru, jak nám ukázali jistý bělovlasý zabiják monster a český kovářův synek.

zdroj: Archiv

Nejnovější články