Zombie Army 4: Dead War vyjde (stejně jako spousta her) začátkem příštího roku
zdroj: tisková zpráva

Zombie Army 4: Dead War vyjde (stejně jako spousta her) začátkem příštího roku

16. 10. 2019 13:38 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Příští rok se nám pěkně plní, a pokud jste pomýšleli na kooperativní střílečku Zombie Army 4: Dead War, tak si s jejím dokončením budete muset pospíšit, pokud se zároveň chystáte třeba do postbrexitového Londýna ve Watch Dogs Legion.

Zombie Army 4: Dead War jsem si vyzkoušel na Gamescomu a z kratší hratelné ukázky to na mě zapůsobilo jako fajnová neustávající akce plná nechutných záběrů, dobrého střílení, zábavných speciálních schopností a brutálních pastí v temném prostředí zdevastovaném válkou, které je přeplněné nemrtvými.

Zombíci navíc proudí v různých variacích, mezi kterými nechybí sebevražední magoři ověšení dynamity a gigantická monstra s plamenomety a motorovkami. Nové video odhaluje i další šílenosti, jako třeba obřího shnilého žraloka a zombifikovaný tank. Proč by ne, že jo…

zdroj: Archiv

Vypadá to na pohodovou odreagovačku, kde pořádně upustíte páru při sledování zpomalených záběrů pukajících hlav a varlat. Pokud je to něco pro vás, pak vydržte do 4. února, kdy Zombie Army 4: Dead War vyjde na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Hru si můžete předobjednat v normální a sběratelské edici, přičemž druhá jmenovaná zaujme figurkou zombie žraloka, šedesátistránkovým artbookem, steelbookem, digitálním soundtrackem a novou herní postavou nemrtvého pilota. Přesně tak, zombie může kosit jako jiná zombie.

Nejnovější články