Deadlight
Věková dostupnost

Deadlight

Články

Paradox Interactive se staví na stranu Epicu, kterému děkuje za vyšší podíl z prodejů

V minulém týdnu jste se mohli dočíst o plánech Epicu na změnu herního průmyslu skrz exkluzivitu. Šéf společnosti Tim Sweeney věří, že jedině exkluzivní nabídky přimějí ostatní obchody změnit zastaralou politiku rozdělení podílu 70 ku 30 ve prospěch tvůrců a vydavatelů. A firma Paradox Interactive přitakává.

Director's Cut verze povedeného zombie survivalu Deadlight obsáhne i horde mód

Jak jsme před dvěma měsíci psali, ve druhé polovině června dorazí na Steam a poprvé i na PS4 a Xbox One atmosférický 2D survival Deadlight, a to ve vylepšené edici. Nový trailer pak připomíná, že tato Director's Cut edice dorazí i s jedním novým herním režimem.

Zombie akce Deadlight v Director's Cut edici zamíří i na konzole

Deadlight není sice nikterak obsáhlou hrou, jedno jí však nelze upřít – její atmosféra a propracovanost oslovila velké množství hráčů. A pokud jste ještě neměli tu čest, již takřka čtyři roky starý titul za pomocí Director's Cut edice vydavatel Deep Silver znovu oživil. Nová edice přinese řadu úprav a dorazí kromě PC i na PS4 a Xbox One.

Jarní slevy na Xbox Live a Deadlight zdarma do konce měsíce

Kupuje snad někdo z vás hry jinak než v průběhu výprodejů, které jsou na Steamu, GoG, PSN, XBLA, Humble Bundle a jiných digitálních distribučních kanále pořád? Jednou za rok možná, ale jinak ne. Skončí podzimní slevy, začnou předvánoční a vánoční. Pak hned následujíc novoroční, nějaký důvod ke slevám je určitě i v únoru a duben není výjimkou. Vždyť je jaro! Microsoft tedy, stejně jako nedávno Cenega, pořádá až do 21. dubna jarní výprodej, který přináší až 75% slevy na vybrané tituly a DLC pro ně.

Nový trailer upozorňuje na vydání PC verze plošinovky Deadlight

Sympatická 2D logická plošinovka Deadlight, která před několika týdny vyšla na Xbox Live...

Nezávislý rozcestník – Gamescom 2012 #1

Letošní Gamescom ukázal obvyklé podezřelé v jasnějším, ale i v matnějším světle, představil pár skvělých nezávislých titulů, a nebál se ani poněkud odvážnějších kousků z kategorie bizár. Zkrátka a dobře: nezávislá tvorba jak má být, jakou ji máme rádi a o jaké si dnes můžeme číst. Tak s čtením do chuti!
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
31. července 2012
Recenze