Death's Gambit

Death's Gambit

Články

Death’s Gambit nabízí sedm povolání, desítku zbraní a hodně umírání

Léto je synonymem pro mnohé, včetně akčních RPG viděných zboku. Příští týden totiž vychází v early accessu velmi pozitivně hodnocená plošinovka Dead Cells a hned týden na to dorazí ze stejného žánru Death’s Gambit. I když mají obě hry smrt nejen v názvu, každá přistupuje k hratelnosti trochu jinak. Death’s Gambit se nyní připomíná příběhovým videem.

V akčním RPG Death’s Gambit bude cestou kupředu i smrt

Slibně vypadající akční RPG Death’s Gambit vyjde 14. srpna, a byť je oznámené už řadu let, na Games vystrčí růžky jen tu a tam. Aktuálně vydané video je tak ideálním připomenutím toho, co se na nás za pár týdnů chystá. Především můžeme očekávat údajně rozsáhlou kampaň stojící a zároveň padající na hráčově smrti.

Akční RPG plošinovka Death’s Gambit ukazuje střípky hratelnosti

Po Dead Cells a Salt and Sanctuary je na obzoru další hardcore plošinovka plná smrti a náročných bossů. Death’s Gambit vychází za šest týdnů a nyní se připomíná videem se záběry z hraní. Ty odhalují stylové protivníky, hratelné třídy, vývojové stromy a slušivý pixelart.

Akční RPG Death’s Gambit s nesmrtelnými bossy vyjde během letních prázdnin

Ani bych se vám nedivil, kdybyste na tuhle pixelartovou plošinovku s náročnými boss fighty zapomněli. Vždyť se nám Death‘s Gambit představila již před dlouhými čtyřmi lety a naposledy si získala naši pozornost před dvěma roky videem představujícím bosse. V mezidobí jste se možná uchýlili k obdobné Salt and Sanctuary či Dead Cells v early accessu, ale za pár měsíců od nich můžete odtrhnout zrak.

Death’s Gambit vás postaví proti velkým a nesmrtelným bossům

Akční RPG Death’s Gambit se může už od oznámení pochlubit pomrkáváním po Shadow of the Colossus, jen ve 2D pixelartové formě. Chystaná novinka studia White Rabbit bude klást velký důraz na obrovské i menší bossy a právě jim je věnováno nové video. V něm uvidíte, že slova vývojářů o unikátních schopnostech a vlastnostech bossů nebyla jen planými sliby, ale povedlo se jim je zapracovat i do samotné hratelnosti.

Adult Swim vydá na PS4 čtyři zajímavé hry včetně hardcore RPG a podivnosti od Double Fine

Vydavatel Adult Swim Games představil během PlayStation Experience hned několik titulů od různých týmů včetně Double Fine, kterým pomůže k vydání na PlayStation 4. Nejznámějším kouskem je právě Headlander od Double Fine, ale za pozornost rozhodně stojí i Rain World, Ray's the Dead a hlavně Death's Gambit. Pojďme si hry představit blíže.

Bleskovky

  • 16. 6. 2015 - Akční 2D RPG Death's Gambit vyjde v příštím roce na PS4.