Defiance

Defiance

Články

Nové hry, které vyjdou v tomto týdnu

Nový týden, nové hry. Honza Vondrášek si pro vás opět připravil videosouhrn těch nejzajímavějších titulů, které v nejbližší době poctí všechny možné platformy. Tentokrát tu máme úžasně vypadající JRPG, explozivní bouračky, sci-fi střílečku a kooperační kosení odporných mimozemšťanů.

Opuštěné virtuální světy připomínají pomíjivost online her

Přestože jsme se naučili vnímat online hry jako persistentní prostředí, i digitální světy podléhají společenský trendům a podléhají zubu času. Internetu nyní vládne móda navštěvování kdysi populárních onlineovek, dnes často opuštěných všemi krom nejvěrnějších a nejdivnějších fanoušků. Osud těchto světů z jedniček a nul však krom romantických duší chytá za srdce i herní archiváře.

Dej mi víc peněz, já ti dám víc zábavy

Magické spojení free to play rezonuje herním světem posledních několik let a přesto vzbuzuje mezi hráči, vývojáři i novináři značné kontroverze. Jedni už nic jiného než model „hraj teď, zaplať později” neuznávají, druhá skupina pak free to play odmítá pomalu jako nástroj ďábla. V Levelu 242 se tomuto fenoménu podíval na zoubek Ondřej Švára a my vám jeho text nyní nabízíme i na Games.cz. Pokud se vám bude líbit, určitě si kupte aktuální LEVEL 243. Ještě pořád je k dostání na stáncích a podobných témat, zamyšlení a rozborů nabízí tradičně celou řadu (a navíc Steam verzi super střílečky Sine Mora zdarma).

Akční trailer připomíná vydání sci-fi MMO Defiance

Včera byla spuštěná nadějně vypadající sci-fi MMO Defiance, která kromě solidně...

MMO Defiance představuje rozsáhlý zbrojní arzenál

Co se týče MMO akce Defiance, sice stále nevěřím pořádnému propojení se seriálem, ale...

Další videopozvánky do seriálové online akce Defiance

Jestli Trion Worlds něco v souvislosti s chystanou onlineovkou, potažmo spíše masivní střílečkou, Defiance něco opravdu jde, pak je to propagace hry skrze videa. Na to, jak neobvyklý koncept, založený na propojení událostí ze seriálu na kanálu Syfy a hry, celý projekt využívá, se Trionu daří poměrně jasně nastínit nejenom očekávaný herní zážitek, ale také atmosféru a prostředí, v němž se to celé odehrává.

Bleskovky

  • 2. 3. 2018 - V létě vyjde na PC, Xbox One a PS4 vyjde pod názvem Defiance 2050 přepracovaná verze hry Defiance. Do betaverze se můžete hlásit zde. (+ video)

  • 19. 10. 2015 - Čtvrtá sezóna televizního seriálu na motivy Defiance byla zrušena.

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
2. července 2013
Recenze