Deus Ex: The Fall

Deus Ex: The Fall

Články

HádejHru: otestujte své znalosti série Deus Ex

První Deus Ex z roku 2000 už je dneska nesmrtelná klasika. Díky atraktivní tematice a vydařené žánrové směsici si hra získala srdce hráčů po celém světě. Druhý díl Invisible War fanoušky spíše zklamal, ale reputaci Deus Ex série se podařilo napravit s pomocí Deus Ex: Human Revolution a Deus Ex: Mankind Divided. A v následujícím kvízu si můžete otestovat, jak dobře reálie série Deus Ex znáte.

Nový díl herního pořadu Games TV se ohlíží za sérií Deus Ex

Kdykoli se vyhlašují nejlepší hry všech dob, Deus Ex atakuje první příčky. Oznámení už čtvrté hry (Deus Ex: Mankind Divided) pro nás bylo perfektní záminkou připomenout si jednotlivé díly série a třeba je i představit těm z vás, kdo jste s nimi ještě neměli tu čest.

Tabletový Deus Ex: The Fall vyjde v upraveném portu i na PC

Pokud patříte k fanouškům Deus Ex: Human Revolution, určitě si nenechte ujít povedeného tabletového bratříčka Deus Ex: The Fall. Hlavním protagonistou hry je žoldák Ben Saxon, jeden ze dvou hrdinů solidního románu Icarus Effect od Jamese Swallowa, navazujícího či spíše předcházejícího událostem Human Revolution. Ostatně, se svými dojmy z hraní The Fall se už s vámi podělil Pavel.

E3 2013 dojmy: tabletový Deus Ex: The Fall nedělá sérii ostudu

Možná to není v herních médiích tolik vidět, ale tablety, smartphony a další přenosná herní zařízení zabírají poměrně velkou část letošní E3. Každý si chce z koláče mobilního hraní trochu ukousnout, a když to nejde skrz casual tituly jako Plants vs. Zombies, tak to přeci musí jít přes rozšiřování známé značky. Což takhle dát si na tablet Deus Ex?

Nezávislý rozcestník: boží Deus Ex modifikace z ničeho

Taky bych se mohl vztekat, že nový Deus Ex: The Fall není plnohodnotné pokračování Human Revolution. Ale... je mi to upřímně jedno. Pro kultovní originál série totiž vyšla Deus Ex: Nihilum, velice působivá modifikace od chlapíka s přezdívkou FastGamerr, který na internetu dlouhodobě vystupuje jako Nikumubeki. Okamžitě jsem mu napsal, abych se o něm a jeho herním příběhu dozvěděl něco víc.

Nový trailer a obrázky představují Deus Ex: The Fall

Nedávné představení Deus Ex: The Fall se nespokojilo s tradiční upoutávkou - tvůrci dokonce hru ukázali za chodu a chvilku ji i hráli. Teď nám těsně před E3 vydali i první plnohodnotný trailer a pár fajnových obrázků. A jak se budete moct na vlastní kůži přesvědčit už letos v létě, vypadá to moc pěkně. A stejně pěkně by se to snad mělo i hrát, když tvůrci už od prvních chvil bazírují na tom, že The Fall bude opravdu pravý Deus Ex, žádný pochroumaný levoboček.