DiRT 3
Věková dostupnost

DiRT 3

Články

Humble Bundle okupují Team17 s Worms a závodní hry Codemasters

Vedle všudypřítomných slev na Black Friday funguje také Humble Bundle v poměrně klasickém režimu a je to pár hodin co spustil nový Humble Weekly. Ten patří známému vývojářskému studiu Team17 a tím pádem červíkům. Wormsů je v aktuálním Humble Weekly možná až moc, ale Team17 mají na triku i jiné hry a bundle by byl skoro dostačující i bez růžových potvůrek.

Nvidia Grid dokazuje, že před streamovacími službami leží slibná budoucnost

V předešlém textu jsem se snažil navodit dojem, že SHIELD Tablet z dílen Nvidie je schopnou hračkou, jejíž potenciál sráží nedostatek her, které by využily přednosti silného chipsetu přístroje. Adekvátní protiváhu této závadě naštěstí tvoří streamovací služba Grid. Nejedná se o nic menšího než o aktuálně nejrozvinutější způsob spouštění PC her z cloudu. Jak spolehlivě ale funguje v praxi, potažmo jak vypadá dostupná knihovna titulů?

DiRT 3 se přesouvá na Steamworks - hráči dostanou všechna DLC zdarma

Tři roky od vydání a rok a půl od prvního slibu se DiRT 3 od Codemasters konečně zbavuje závislosti na Games for Windows Live a kompletně přechází na Steamworks. A když kompletně, tak kompletně. Současní majitelé krabicové, digitální GFWL i digitální Steam verze automaticky od Codies získávají na Steamu DiRT 3 Complete Edition, která obsahuje základní hru a všechna DLC k tomu. 

Nový díl rallye série Dirt by měla Codemasters vydat early access formou

Zatím ještě není běžné, aby vycházela pokračování velkých her v early access podobě. Možná se to ale pomalu začne měnit. Utajený zdroj totiž kolegům z britského Eurogameru prozradil, že Codemasters plánují vydat nový díl rallye série Dirt právě formou předběžného přístupu. Původně už někdy v průběhu února, ale nakonec zřejmě později, protože si britská firma ještě nezajistila všechny potřebné licence. Oznámení hry by ale každopádně mohlo přijít zanedlouho, přestože se plány vzhledem k aktuálnímu propouštění v Codemasters možná trochu změní.

Poslední šance, jak získat dárky k Battlefield 3 a NfS: The Run

Dnes o půlnoci skončí na Shop Games speciální nabídka, v jejímž rámci dostanete ke každé objednávce Battlefield 3 (PC, PS3, X360) a  Need for Speed: The Run (PC) dárek v hodnotě 800 Kč zdarma. Při objednávce kterékoli verze Battlefield 3 dostanete zdarma tříkanálový vrtulník na dálkové ovládání Fleg 331 - Military GYRO!, zatímco k objednávce PC verze Need for Speed: The Run dostanete zdarma PC verzi skvělé závodní hry DiRT 3. Pokud s nákupem kterékoli z uvedených her váháte, máte posledních pár hodin na to, abyste se rozmysleli a sami sebe tak nepřipravili o velmi příjemné bonusy.

Codemasters končí s akčními hrami, chystá nové závody

Nedávno vydaná střílečka Bodycount brzy přijde o rodiče. GamesIndustry.biz uvádí, že byli zaměstnanci včera svoláni na hromadnou schůzi, kde jim byl předestřen plán na uzavření studia. Dohromady se to týká 66 zaměstnanců studia v Guildfordu, které se vedle Bodycount podílelo na vývoji obou posledních Operation Flashpoint titulů Dragon Rising a Red River. Zdá se přitom, že rozhodnutí není motivováno jen špatnými prodeji Bodycountu, který v naší recenzi obdržel mírně nadprůměrné hodnocení.

Bleskovky

  • 27. 10. 2016 - Členové PS Plus programu obdrží v listopadu Everybody’s Gone to the Rapture (PS4), The Deadly Tower of Monster (PS4), Dirt 3 (PS3,  Costume Quest 2 (PS3), Letter Quest Remastered (PS4/PSV), Pumped BMX+ (PSV/PS4/PS3).

  • 15. 8. 2016 - Zpětně kompatibilní tituly Dirt 3, Dirt Showdown a Grid 2 nyní podporují Xbox One volanty.

  • 29. 10. 2015 - Členové Xbox Live Gold programu získají v listopadu 2015 zdarma Pneuma: Breat of Life (XOne), Knight Squad (XOne), DiRT 3 (XOne, X360) a Dungeon Siege III (XOne, X360).

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
20. května 2011
Recenze