Dishonored: The Brigmore Witches

Dishonored: The Brigmore Witches

Články

Dishonored je teď u ledu, zatímco Arkane kutí další hry v podobném duchu

Na letošní E3 jsme se žádných novinek o Dishonored nedočkali a teď to vypadá, že nebudou ani na příští E3. Dishonored podle studia Arkane „odpočívá“, zatímco tým pracuje na jiných projektech. Do Dunwallu se tedy jen tak nepodíváme, nicméně neměli bychom ronit slzy – série není mrtvá a dříve či později by se vrátit mohla.

Spekulace o Dishonored II se vrací s novými detaily a slibují představení na Gamescomu

V březnu se na internetech objevily nepotvrzené informace o Dishonored II: Darkness of Tyvia, podle kterých měla Bethesda hru představit na letošní E3. Nestalo se, jak všichni víme, proto se nyní spekulace objevily znovu – o pokračování Dishonored hovoří ve větších detailech a slibují představení na letošním Gamescomu.

Trailer připomíná, že vychází DLC The Brigmore Witches k Dishonored

Zabiják Daud se po DLC Knife of Dunwall znovu vrací, aby uzavřel svůj příběh. Jak už jsme vás informovali, v The Brigmore Witches se svět Dishonored rozšíří o nové čtvrti a hlavně spor dvou gangů - Mrtvých úhořů a Kloboučníků. Daud si pak bude muset rozhodnout, komu bude důvěřovat (pokud vůbec někomu).

Dishonored rozšíří v půlce srpna DLC The Brigmore Witches

Pokud máte rádi vynikající simulaci nadpřirozeného zabijáka jménem Dishonored, jistě vaší pozornosti neunikla příběhová DLC ke hře. Po Knife of Dunwall přijde 13. srpna pokračování příběhu zabijáka Dauda, které nese název The Brigmore Witches. DLC vyjde na PC, PS3 i X360, a pokud jste nehráli Knife of Dunwall, asi kvůli spoilerům nebudete chtít číst dál, protože The Brigmore Witches na předchodí DLC dějově navazuje. Kdo se spoilerů nebojí, ten ať se pustí do článku, ale nezapomeňte – byli jste varováni.