Dishonored: The Knife of Dunwall

Dishonored: The Knife of Dunwall

Články

Dishonored je teď u ledu, zatímco Arkane kutí další hry v podobném duchu

Na letošní E3 jsme se žádných novinek o Dishonored nedočkali a teď to vypadá, že nebudou ani na příští E3. Dishonored podle studia Arkane „odpočívá“, zatímco tým pracuje na jiných projektech. Do Dunwallu se tedy jen tak nepodíváme, nicméně neměli bychom ronit slzy – série není mrtvá a dříve či později by se vrátit mohla.

Spekulace o Dishonored II se vrací s novými detaily a slibují představení na Gamescomu

V březnu se na internetech objevily nepotvrzené informace o Dishonored II: Darkness of Tyvia, podle kterých měla Bethesda hru představit na letošní E3. Nestalo se, jak všichni víme, proto se nyní spekulace objevily znovu – o pokračování Dishonored hovoří ve větších detailech a slibují představení na letošním Gamescomu.

Návody, češtiny a wallpapery z ABCgames

Kolegové z ABCgames se připomínají s novými návody, češtinami či wallpapery, které na svém webu nabízejí. Nově na ABCgames najdete návody na DLC The Knife of Dunwall pro Dishonored nebo DLC Dragonborn pro Skyrim. Hodit by se vám mohla i čeština pro první epizodu adventury The Wolf Among Us nebo wallpapery z her Risen 3, Thief či Castlevania: Lords of Shadow 2. Kompletní výpis nových návodů, češtiny a jiných materiálů najdete v článku nebo přímo na webu ABCgames.

Preview Arkham Origins Blackgate a další články z Konzolista.cz

Kolegové z partnerského webu Konzolista.cz měli v uplynulých dnech plné ruce práce. Od Nintenda přišlo oznámení nové Zeldy, Warneři odhalili dva nové Batman tituly, Quantic Dream zveřejnili finální podobu přebalu Beyond: Two Souls a na konzolích vyšlo v češtině DLC The Knife of Dunwall pro Dishonored. Vlastně toho na Konzolista.cz vyšlo mnohem více, co by vás mohlo zajímat. Poslužte si po rozkliku v článku, kde na výčet toho nejzajímavějšího tiše sedí a čeká, až si něco vyberete.

Dishonored DLC Knife of Dunwall se připomíná videem ze hry

Dishonored již svým vizuálem dost připomínala Half-Life 2, blížící se příběhové DLC však zavdá příčinu k ještě většímu srovnávání s majstrštykem od Valve, konkrétněji datadiskům k prvnímu dílu a jejich vyprávění o havárii v Black Mesa z více pohledů. Ve zkratce nám totiž DLC The Knife of Dunwall přinese příběh z pohledu záporáka a císařovnoraha Dauda v jeho snaze odhalit tajemství velrybářské lodě Delilah. Pět dnů před svým vydáním se DLC vytasilo i s videem ze hry, které asi není dobré si pouštět, pokud jste Dishonored ještě nehráli. Posloužit si ale klidně můžete v článku.

Dishonored: Knife of Dunwall je příběhem císařovnovraha

Po nekoncepčním DLC Dunwall City Trials se snůškou úkolů a časových zkoušek naváží vývojáři z Arkane v plné míře na příběhový aspekt Dishonored a ve dvojici dalších expanzí The Knife of Dunwall a The Brigmore Witches rozvedou osudy Dauda – zabijáka, který v původní hře podřízl císařovnu a nastartoval tím události, do nichž byl zapleten Corvo Attano.