Disney Infinity

Disney Infinity

Články

Fight Club #276 HD: Překladatelský oříšek

Křeslo pro hosta při živém natáčení 276. podcastu Fight Club zaujal překladatel, korektor a lokalizační manažer Comgadu Filip "Aleth" Ženíšek, a určil tím ústřední téma podcastu. Filip strávil podstatnou část posledních tří let svého života překladem Zaklínače 3 či datadisku O víně a krvi, takže jsme se s ním bavili především o záludnostech překladu podobně velkých herních projektů. A přestože debata s Filipem byla natolik zajímavá, že se protáhla skoro na hodinu, došlo v dalším průběhu Fight Clubu i na jiná témata.

Disney končí s vlastní tvorbou her a zavírá Disney Infinity

Ačkoliv by se zdálo, že není větší gigant zábavního průmyslu, než Disney, není to vždy záruka úspěchu. Důkazem je čerstvé oznámení Disneyho, že končí s vývojem své „figurkové“ hry Disney Infinity a stahuje se z výroby a vydávání her na konzolích (a potažmo i PC). Součástí nové strategie je využívat obrovitého portfolia populárních značek pro licencování, s čímž už firma začala ve velkém v případě exkluzivních práv na Star Wars hry, které získala Electronic Arts.

Nintendo představuje novou verzi 3DS a upřesňuje data vydání podzimních her

Nintendo představilo nový model populárního 3DS. Jde samozřejmě o redesign stávajícího modelu s několika novými funkcemi navíc, ne zbrusu novou verzi. Nové 3DS dostalo název New Nintendo 3DS, potažmo New Nintendo 3DS XL a prodávat se začne už 11. října, ovšem pouze v Japonsku. V letošním kalendářním roce se do Ameriky a Evropy nedostane.

Kouzelný svět Disney Infinity láká k návštěvě

Líbí se vám filmy od Disneyho? Co si takhle zahrát za všechny postavy, které tak dobře znáte, v prostředích, co vás již dlouho okouzlují? To vám umožňuje herní platforma Disney Infinity pro PS3, Xbox 360, Wii a Wii U.

10 nejprodávanějších her v USA za minulý rok podle NPD

Rok 2013 nedávno skončil a NPD už stihla dopočítat všechna číslíčka. Vydali velkou zprávu, ze které je ale snad nejzajímavější seznam deseti nejprodávanějších her v Severní Americe za uplynulý rok. Kdo chce, může rovnou přeskočit na konec článku, kde se nachází kompletní žebříček, ale teď si to vezmeme hezky od konce. Na posledním desátém místě je letošní novinka Disney Infinity. Nová herní značka, která těží ze spousty veleznámých filmových licencí od Disneyho, to dokonce dotáhla před veleúspěšné Skylanders od Activision.

Bleskovky

  • 11. 5. 2016 - Disney se rozhodlo zrušit další vývoj Disney Infinity a rozpustit vývojářské studio Avalanche Software.

  • 16. 6. 2015 - Star Wars míří do Disney Infinity 3.0. Majitelé PlayStation 4 se postav dočkají o měsíc dříve než ostatní, Boba Fett dorazí ještě před Vánocemi.

  • 21. 4. 2015 - Neoficiálně: Disney Infinity 3.0 nabídne postavy z Inside Out, Mickey Mouse a Mulan.

  • 30. 9. 2014 - Britský žebříček prodejnosti 39. týdne roku 2014: 1. FIFA 15,  2. Destiny, 3. Disney Infinity 2.0.

  • 10. 6. 2014 - E3: Sony oznámilo exkluzivní partnerství s Disney. V příští PS4 verzi Disney Infinity se exkluzivně objeví Hulk.

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
24. září 2013
Recenze