Doom 64

Doom 64

Články

Doom Eternal v březnu vyrve vnitřnosti všem pozemšťanům

Pátý Doom v rámci série a přímé pokračování rebootu z roku 2016 sice potkal odklad, druhý trailer pro Doom Eternal je ale ještě víc bulvyrvoucí než obvykle. Píše se rok 2151 a matičku Zemi obsadili zplozenci pekel, kteří se bojí jedné jediné věci – a tou jste VY. Nové zbraně, noví nepřátelé, spousta akce našlapané přesně tak, jak ji máte rádi, a dokonce se zdá, že Doom bude mít… i příběh?

Doom 64 míří na moderní platformy, stejně krvavý a brutální jako dřív

Nintendo 64 není zrovna konzole, kterou by na konci devadesátých let oplývala většina českých domácností. Proto jste s velkou pravděpodobností Doom 64 nikdy nehráli, s vydáním Doom Eternal ale budete mít tu možnost. Id Software se totiž tohle polozapomenuté pokračování rozhodli oprášit a zrenovovat pro PC a konzole, a dokonce oproti originálu přidají i něco navíc.

Letos si chystaný Doom Eternal nezahrajete

Chvilku bylo ticho, i když datum vydání nebylo vzdálené ani dva měsíce. Ale teď už je jasno. V id Software zjevně jedou na plné obrátky, a přesto nestíhají. Doom Eternal se odkládá na příští rok, takže letošní Vánoce se musejí obejít bez motorové pily.