Door Kickers

Door Kickers

Články

Pokračování taktické akce Door Kickers nabídne nové prostředí a 3D objekty

Vývojáři ze studia KillHouse Games oznámili pokračování Door Kickers. Taktická akce, viděná z ptačí perspektivy, ve které ovládáte speciální jednotky SWAT a pacifikujete teroristy, se v Door Kickers 2 sice přesune do 3D, ale zachová pohled shora. Jinak má ale pokračování podle tvůrců zachovat všechny hlavní prvky jedničky: nekompromisní a nesmlouvavou taktickou akci ve zmíněném novém prostředí, které má dle vývojářů změnit úplně všechno.

Nový díl Games TV se točí kolem Far Cry 4

Chcete se projet na slonovi, ale v zoo vám to nedovolí? Vyražte s novým dílem Games TV na výlet do fiktivního státečku Kyrat, kde je dovoleno skoro vše. Pomůžete povstalcům svrhnout tyranského vládce? Nebo se budete toulat horskou krajinou a kochat se? V novém Far Cry 4 je i obyčejná turistika adrenalinový sport!

Door Kickers je už v alfě taktická strategie jedna báseň

Vykopnout dveře, hodit do místnosti flashbang, namířit pušku a spolu s kolegou vběhnout dovnitř, zastřelit zločince a zachránit rukojmí. Teorie i praxe často praktikována týmy S. W. A. T., s nimiž není radno vyjednávat – pokud vyjednáváním nemyslíte ulehnutí na podlahu a založení rukou za hlavu. V rámci taktické strategie Door Kickers naštěstí nebudete muset řešit situaci z pohledu zločinců, ale vše uvidíte optikou velitele policejního zásahu. A přestože se hra prozatím nachází v alfa verzi, rozhodně je o co stát.

Door Kickers je nezávislá taktická strategie ve stylu Rainbow Six

Realistická akční taktická strategie o SWAT týmu? A viděná shora, tedy 2D? Door Kickers se rázem stává velmi zajímavě vypadajícím projektem. Momentálně se hra nachází ve fázi hratelné alfy, do které se za předobjednávku můžete dostat. Jinak jde ale pro projekt hlasovat na Greenlightu, kde se dočtete i detaily ohledně dalších plánů vývojářů.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
21. listopadu 2014
Recenze