Door Kickers: Action Squad

Door Kickers: Action Squad

Články

Dveře prohrávají souboj s botou v právě vydané akci Door Kickers: Action Squad

Vzpomínáte na Door Kickers, originální taktickou akci viděnou z ptačího pohledu, ve které bylo hlavní aktivitou vykopávání dveří a čištění místností od teroristů? Tak tahle povedená zábava se právě dočkala plného vydání pixelartové odbočky Door Kickers: Action Squad.

Vybíráme z předběžného přístupu – Nástupce Door Kickers, zběsilí ptáci a strategie ve slovanském folklóru

Zatímco předminulý týden byl ve smyslu předběžného přístupu poměrně slabý, ten minulý se z chyb předchůdce poučil a naservíroval nám spoustu zajímavého obsahu. Samostatně jsme psali o prvoválečné střílečce Tannenberg (článek), kříženci Darkest Dungeon a FTL v podobě Star Traders: Frontiers (článek) a dalšímu napodobiteli Darkest Dungeon z vesmíru Deep Sky Derelicts (článek, dojmy). K těm přidáváme ještě nástupce Door Kickers, kartami ovládaný roguelike, online taktickou arénovku a znovu karty, tentokrát v hexové strategii a další roguelike, ale s ptáčky.

Postrach dveří a teroristů je zpátky. Door Kickers: Action Squad se ale na boj proti zločincům podívá z odlišné perspektivy

Všemi dveřmi v okolí právě otřásla nevysvětlitelná úzkost. Po klikách jim přeběhl mráz, na dřevě vyrašila husí plíseň, panty se orosily lepkavým potem. Od nejmenší branky až k nejmohutnějším vratům se nese šepot: „Door Kickers se vrací! Všichni jsme v nebezpečí! Modlete se! Doufejte, že se za vámi neskrývají žádní teroristé!“ Jediný, kdo je v klidu, jsou dveře od saloonu. Zásahovka ze spin-offu Door Kickers: Action Squad totiž neklepe. Mluví za ní nálože a podrážky policejních bot.