Drawn to Death

Drawn to Death

Články

Tvůrce God of War přestavuje svou kreslenou střílečku Drawn to Death

David Jaffe, který stál za prvními dvěma díly God of War, ale také třeba Twisted Metal, vydá 4. dubna na PS4 svou nejnovější hru Drawn to Death. Jde o ryze multiplayerovou střílečku pro čtyři hráče, která se odehrává ve středoškolském sešitu a malůvkách, které si sem znuděný student kreslí. Tomu samozřejmě odpovídá i unikátní vizuální podoba hry, která je opravdu sympatická.

Hlavní tvář God of War her se vrací s šílenou online střílečkou Drawn to Death

David Jaffe si udělal jméno jako jedna z nejvíce viditelných veřejných tváří prvních dvou God of War her, v Americe je oblíbený kvůli práci na sérii Twisted Metal, ale od chvíle, co odešel ze Sony, se připomíná hlavně svými expresivními blog posty. Calling All Cars! byl propadák, následujících pět let Jaffe nic neudělal, Twisted Metal z 2012 nebyla zrovna úspěšná hra, ale v Sony zjevně věří na staré kontakty. Snad proto Jaffe přesvědčil Sony, že by se firma měla podílet na vývoji hry Drawn to Death, což je (velmi zjednodušeně řečeno) arkádová online střílečka/akce pro PS4 s šílenou (v dobrém slova smyslu) stylizací, šílenými zbraněmi a šíleným tempem. Však uvidíte sami na záběrech videa.

Bleskovky

  • 1. 3. 2018 - David Jaffe zavírá Studio The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency (Drawn to Death).

  • 29. 3. 2017 - Členové PS Plus programu obdrží v dubnu Drawn To Death (PS4), Lovers in a Dangerous Spacetime (PS4), Invizimals: the Lost Kingdom (PS3), Alien Rage – Extended Edition (PS3), 10 Second Ninja (PSV/PS4) a Curses ‘n Chaos (PSV/PS4). (+video)

  • 15. 3. 2017 - Drawn to Death bude jednou z her, které v dubnu zdarma obdrží členové PS Plus.