Driveclub

Driveclub

Články

Sony zavírá studio Evolution - tvůrce MotorStorm a Driveclub

Sedmnáct let trvající cesta vývojářského studia Evolution se uzavřela poté, co se společnost Sony Computer Entertainment rozhodla zrevidovat své evropské portfolio a britské studio zrušila. Nutno říci, že pro Evolution to asi nemohl být šok, protože od vydání Driveclub se jen kupily problémy, které snižovaly kredit Sony a především vyžadovaly další investice. Už před rokem studio muselo propustit 55 zaměstnanců, tedy skoro polovinu týmu, a nyní je bude následovat většina ostatních.

Závody superbiků v Driveclub Bikes si už teď můžete užít i bez základní hry

Tvůrci závodní arkády Driveclub představili v rámci pařížské výstavy rozšíření zaměřené na motocykly. Překvapením však je, že se jedná o samostatně hratelný datadisk, který si zájemci mohou už nyní pořídit na PS Storu. Driveclub Bikes nabízí novou závodnickou tour, spousty motocyklů a řadu závodních eventů, to všechno za 15 euro pro majitele původní hry, potažmo za 20 pro ty, co Driveclub nemají.

PlayStation Plus edice Driveclub vyjde po dlouhém čekání už zítra, ale zatím bez online funkcí

Pozdě, ale přece. Ve vydání bezplatní PS+ edice závodní hry Driveclub už doufal jen málokdo, ale nakonec k němu dojde už zítra - 25. června. Driveclub PlayStation Plus Edition bude jakýmsi rozšířeným demem hry, zdarma dostupným pro všechny předplatitele služby PlayStation Plus. Má to ovšem jeden zásadní háček.

PS+ verze Driveclub je stále na pořadu dne, jen datum vydání neznáme

Takzvaně ASAP slibuje Sony dodat PlayStation Plus verzi závodní hry Driveclub - ukázkové předváděčky zpackaného startu očekávané hry. Jistě máte v živé paměti průšvihy, které provázely start této závodní arkády. Nejsmutnější ale na problémech Driveclubu je fakt, že od počátků slibovaná a ořezaná PS+ verze hry stále ještě není dostupná. Jak ale vyplývá z prohlášení Sony, v plánu pořád ještě je.

Bleskovky

  • 16. 6. 2017 - Video: Grafické porovnání závodů za deště ve hře Forza Motorsport 7 (Xbox One X) a Driveclub (PS4 Pro, Boost mód).

  • 1. 11. 2016 - DriveClub obdržel 15 městských tratí z PSVR verze hry, k dispozici jsou zdarma.

  • 23. 8. 2016 - Tratě, které budou součástí DriveClub VR obdrží majitelé "normální" verze formou bezplatného update.

  • 6. 6. 2016 - Bývalí vývojáři titulu Driveclub připravují do nové hry ještě lepší fotomód.

  • 2. 6. 2016 - Video: Fabrik Games (bývalí vývojáři Driveclub a Motorstorm) oznámuje Filthy Lucre. Vydání je naplánováno na PC, PS4 a PSVR v tomto roce.

  • 18. 4. 2016 - Vývojáři hry Driveclub začnou pracovat na nové hře koncem tohoto měsíce.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Hodnocení čtenářů:
80/100
Datum recenze:
7. října 2014
Recenze