Dungeon Rats

Dungeon Rats

Články

Za cenu dvou obědů pořídíte bundle s Kingdom Come, Deus Ex, Halcyon 6 a KOTOR

Ne, neotvírejte hned Humble Bundle, protože tam byste takovou nabídku nenašli. Ta nabídka měsíčního předplatného, se kterou jste se dostali ke Kingdom Come: Deliverance za 280 korun, už je dávno fuč. Ale objevila se nová možnost v jiném bundlu. Sice zaplatíte o celých 85 korun víc, ale zase k českému RPG dostanete dalších devět her.

Reaper Bundle láká na desítku trhlých her zlevněných o 97 %

Co si dneska koupíte za 135 korun? Výhodné polední menu v restauraci, kilo šunkového salámu nebo měsíc sledování České televize. Anebo Fanatical Reaper Bundle, pokud vaše srdíčko zatouží po tomhle nepravděpodobném mixu her, který by při původních cenách stál přes čtyři a půl tisíce. Co v něm najdete? Notoricky známé Payday 2, automobilové toulání po zemích bývalého východního bloku Jalopy, remasterovaný Homeworld a mnoho dalšího.

Tvůrci Age of Decadence se vrací s tahovým RPG Dungeon Rats

Rok po vydání spartánsky vyhlížejícího, ale obsahově povedeného (viz recenzi) RPG Age of Decadence, se vrací jeho tvůrci s novým titulem Dungeon Rats. Odehrává se ve stejném „římském“ světě jako Age of Decadence, ale obsahově bude trochu jiné. Prim tentokrát budou hrát tahové souboje, čili s plížením nebo ukecáváním moc nepochodíte. Z tohoto vězení se dostanete jen s pomocí starého dobrého násilí.