EA Sports UFC 2

EA Sports UFC 2

Články

Nejprodávanějšími PS4 hrami za prosinec jsou FIFA 19 a PUBG. Red Dead propadlo

Kdybych měl zkusit odhadnout pět nejprodávanějších her prosince na konzoli PlayStation 4, vyšel by mi jen jediný tip. Sony se pochlubila žebříčkem dvaceti nejprodávanějších her, který obsahuje překvapivé tituly na ještě překvapivějších místech. Počty prodaných kusů bohužel chybí, ale i tak nám nad pořadím některých položek zůstává rozum stát.

Best of 2016: Nejlepší sportovní hra

Pět her s číslovkami v názvu znamená jediné - na řadě je kategorie sportovních her. Loňský rok se nesl v nadvládě čutálistů, protože do nominace se dostaly hned 3 fotbalové hry. To víte, my bychom do výběru ve jménu rozmanitosti rádi zařadili nějaký nohejbal, jenže vývojáři sportovních her se vesměs pohybují v bezpečných kolejích zavedených sérií, a na nějaké velké experimentování nemají ani pomyšlení. Což samozřejmě neznamená, že letošní várka není kvalitní, protože to ona zase je. Svědčí o tom i fakt, že úplně všechny nominované hry od nás loni dostaly osmičkové hodnocení. Tak se pojďme podívat, která z nich si dokráčela pro mistrovský titul. 

Nový díl herního pořadu Games TV vyráží do klecí UFC a revolučního Íránu

Íránská islámská revoluce zamávala v roce 1979 hlavněs Íránem, ale následně také se situací nejenom na Blízkém východě, ale v celém světě. Odvážná hra, která si revoluční rok vetkla do názvu, vám tehdejší dramatické události nejenom skvěle přiblíží, ale udělá z vás jejich přímého účastníka. Navíc jsme se v novém díle herního pořadu podívali na kloub drsným MMA bojovníkům v druhém díle série UFC.

V UFC 2 můžete vytvářet vlastní turnaje i bojovat v těch reálných

Zatímco fanoušci UFC oplakávají zlomenou nohu Rafaela dos Anjose a těší se na nejepičtější trash talk během zápasu v podání Conora McGregora s Natem Diazem, EA Sports se chystají vydat UFC 2 a nejspíš se tiše modlí, aby alespoň druhá jejich hvězda z přebalu udržela svou UFC neporazitelnost. Nicméně čerstvé video, které se věnuje novým módům ukazuje, že se ve studiu jen nemodlí a naopak nabízí několik vážně dobrých nápadů, které by měly rozšířit trochu chudou hratelnost prvního dílu.

V Ultimate Team módu v UFC 2 můžete šéfovat vlastnímu týmu

Součástí EA Sports UFC 2 bude i Ultimate Team mód, který se stal nesmírně populární variantou, jak hrát sérii FIFA. V podobě, v jakém jej předvede UFC 2 bude pár nápadů změněných, takže nebudete sbírat reálné hráče, ale údery a bonusy. Jejich zisk bude probíhat skrze nákup balíčků, za herní i reálnou měnu. Sympaticky zní ale fakt, že skrze Ultimate Team povedete pětici vlastních, od základu vytvořených zápasníků z jakékoliv divize.

UFC 2 předvádí nový fyzikální systém a knockouty

Od oznámení EA Sports UFC 2 se vývojářský tým neustále chlubí svým novým systémem knockoutů a především fyzikálním modelem, který by měl být mnohem blíže realitě, než předešlý (více jsme se teorii této změny věnovali v tomto článku). Konečně se ale ony knockouty předvádí ve videu, které je obsáhlejší, než nedávný gameplay trailer.

Bleskovky

  • 10. 10. 2016 - EA Vault v brzké době nabídne EA Sports UFC 2, Mirror's Edge Catalyst či Star Wars: Battlefront.

  • 29. 3. 2016 - Britský žebříček prodejnosti 12. týdne roku 2016: 1. The Division, 2. EA Sports UFC 2, 3. Far Cry Primal.

  • 22. 3. 2016 - Britský žebříček prodejnosti 11. týdne roku 2016: 1. The Division, 2. EA Sports UFC 2, 3. Pokkén Tournament.

  • 18. 3. 2016 - Video: V EA Sports UFC 2 se skrývá komentátor Joe Rogan, tentokrát jako zápasník, kterého můžete odemknout starým známým Konami kódem.

  • 29. 2. 2016 - Někteří UFC bojovníci si stěžují na vzhled své postavy ve hře EA Sports UFC 2.

  • 8. 2. 2016 - Do sestavy bojovníků hry EA Sports UFC 2 se probojoval Bruce Lee.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
23. března 2016
Recenze