F1 2019

F1 2019

Články

Best of 2019: Nejlepší závodní hra

Letos se závodní scéna musela obejít bez nového dílu jedné ze sérií Forza, které se tradičně ucházejí o prvenství. Prostor tak dostaly jiné hry, i když s jednou už se to začíná také pěkně opakovat. Na druhou stranu, bronzové místo nám dělá obrovskou radost, jelikož tuto sérii jsme na stupních vítězů viděli naposledy v roce 2013.

Studio Codemasters koupilo tvůrce Project CARS za 700 milionů korun

Pokud se Codemasters báli o svůj status závodní velmoci, tak teď už vážně nemusejí. Proč se přetahovat s konkurencí o jedno publikum, když si tuto konkurenci můžete koupit a těžit i z jejích produktů? Další hry týmu Slightly Mad Studios proto vyjdou pod patronací Codemasters.

Na Steamu začaly podzimní slevy a nominace na hru roku

Hlavní stránka Steamu je na následující týden lehce pozměněná. Dominuje jí krásný pixelartový obrázek podzimního města, kde se v záři reflektoru třese Baba před vlastním automatem. Baba Is You je jedním z možných kandidátů v některé kategorii cen Steamu. Pokud vás nominace a následné vyhlašování vítězů nezajímá, tak třeba nepohrdnete zajímavými slevami.

F1 2019 přivítá téměř dvě desítky klasických formulí a šampionát Formule 2

Jen co utichnou vody rozbouřené mnoha oznámeními z blížící se E3, rozburácejí se motory formulí v dalším ročníku herní série F1. F1 2019 konečně dostala plnohodnotný trailer se záběry z hraní, ale i obsáhlý seznam klasických formulí, které se po odmlce vracejí.

Letošní F1 2019 dorazí už za tři měsíce

V posledních letech byly závody F1 záležitostí konce letních prázdnin, ale letošní ročník dorazí podstatně dřív, aby se ještě víc přiblížil startu reálné sezóny. F1 2019 vyjde skoro přesně za tři měsíce, v pátek 28. června, na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. Odstartuje po boku Velké ceny Rakouska.

Bleskovky

  • 5. 8. 2020 - Z Xbox Game Passu zmizí Kingdom Come, přibudou Darksiders a Dark Pictures

  • 12. 6. 2020 - Doplňte si sbírku závodních her od Codemasters s Humble Bundlem