Fade to Silence

Fade to Silence

Články

Bílý sníh zrudne vaší krví koncem dubna v survivalu Fade to Silence

Pekelný démon, který celou planetu pokryl sněhem a zasloužil se tak o téměř dokonalé vyhubení lidí.Na vás pak bude v akčním survivalu Fade to Silence přežít. Možná že to budete právě vy, kdo nechá roztát ledy. Ale asi je pravděpodobnější, že při snaze přežít někde umrznete nebo skončíte kvůli démonům na dva kusy. Přesto se snaha cení…

Ledový survival Fade to Silence se pomalu připravuje rozpoutat pořádný blizard

Já vím, další survival… A navíc v zimě. A nejmenuje se The Long Dark. Ale možná se protentokrát vyplatí zbystřit. Ve Fade to Silence čelíte podivné nákaze, která kromě kruté zimy přinesla neméně krutá monstra. Těmto nástrahám můžete čelit spolu s kamarádem už příští měsíc, kdy hra opustí early access.

Ve Fade to Silence jste vůdce skupiny přežívající v mrazivé apokalypse

Simulátorů přežívání zasazených do zimního období existuje již celá řada. Mezi ty nejlepší patří třeba This War of Mine a The Long Dark, z těch budoucích stojí za zmínku zase The Wild Eight nebo Frostpunk. A svou vlastní zmínku si určitě zaslouží i právě oznámená Fade to Silence od tvůrců povedené plošinovkové série Giana Sisters.

Bleskovky

  • 20. 7. 2018 - THQ Nordic s sebou na Gamescom 2018 přiveze Darksiders III, Biomutant, Generation Zero, Fade to Silence, Wreckfest, Townsmen VR a dvě překvapení. (+ trailer)

Hodnocení
GAMES.cz
4/10
Datum recenze:
10. května 2019
Recenze