Far Cry 2

Far Cry 2

Články

Komunita zvolila 100 nejlepších modů letošního roku. Teď zbývá vybrat finální desítku

Web ModDB už po osmnácté vyhlašuje nejlepší modifikace letošního roku. O jejich výběr se nestará vybraná porota, ale sami hráči, kteří v uplynulých dnech hlasovali pro 3 885 letošních modů, z nichž vybrali stovku nejlepších. Nyní se odpočítává deset dní, během kterých bude zvolena finální desítka s jediným vítězem.

Microsoft odhalil lednovou čtveřici titulů pro předplatitele Games with Gold

Člověk se chce soustředit na aktuální dárky, které se už za pár dní objeví pod našimi jehličnany, a Microsoft už myslí na další měsíc. Další rok xboxového předplatného Games with Gold odstartuje poměrně slušně, tak doufejme, že mu tempo vydrží. Nabídka PlayStationu by se podle tradice měla odhalit poslední středu v měsíci, tedy příští týden, ale uvidíme, jestli Sony oznámení kvůli Vánocům neodloží.

Ztraceno v procesu: Far Cry, Far Cry 3 a kořeny ságy

Letošní jaro jsme zahájili vydáním pátého dílu Far Cry – po fiktivním tropickém ostrově a fiktivní himalájské diktatuře jsme se vrhli... do náruče fiktivního amerického kultu. Na to, že první díl série platil za jakousi moderní, akční variaci Ostrova doktora Moreaua, je markantní změna stylu od jedničky do pětky zjevná. Aby také ne, když hru dnes namísto německého Cryteku spravuje Ubisoft! Jak ale ukazuje pohled na vývoj jedničky i trojky, kdyby série měla zůstat věrná svým kořenům, žádnou sérií by se nejspíše nikdy nestala.

Bleskovky

  • 17. 1. 2018 - Na seznam zpětně kompatibilních X360 her pro Xbox One přibyly tituly Sniper Elite V2, Far Cry 2 a Driver San Francisco.

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Hodnocení čtenářů:
63/100
Datum recenze:
21. října 2008
Recenze