Farming Simulator 19
Věková dostupnost

Farming Simulator 19

Články

Farming Simulator 19 míří do hor s alpským rozšířením

Jak se farmaří v horách a podhůří

V květnu se díky PS Plus a Games with Gold stanete pány minionů a těžkých strojů

Jako každý poslední týden v měsíci se i tentokrát dozvídáme o hrách, které jsou nabízené zdarma k předplatnému PlayStation Plus a Games with Gold na konzolích PlayStation 4, Xbox One a Xbox 360. Nabídka je i tentokrát pořádně pestrá, i když kvalita některých titulů by mohla být větší…

Epic rozdává poslední Farming Simulator a chystá se na trojici deskovek

Před dvěma týdny se Epic Games chvástali úspěšným prvním rokem svého nového digitálního obchodu a přislíbili, že jen tak nepřestanou rozdávat hry zadarmo. A už dávno porušili svůj cíl rozdávat jednu hru každých 14 dní. Stalo se tradicí, že je to minimálně jedna hra týdně. Aktuálně se můžete pustit do jednoho farmaření a příští čtvrtek si rozložíte rovnou tři deskovky.

Nejlepší farmářské hry, které nejsou Farming Simulator

Žánr farmaření je až překvapivě gigantický, zejména pak na mobilních zařízeních, kde se ve všech těch „farma vesničkách“ a nesčetných klonech nedá vyznat. Těm se tu ale věnovat nebudeme. Místo toho se podíváme na nejlepší počítačové a konzolové kousky posledních let, které dokazují, že Farming Simulator není jediný, kdo umí.

12 her bylo málo. Google Stadia zítra odstartuje s 22 hrami

Google před týdnem zveřejnil tucet her, které budou dostupné v den vydání streamovací platformy Stadia. Bylo mezi nimi několik velmi zajímavých kousků jako třeba Red Dead Redemption II, ale většina z nich je už kvůli svému stáří neatraktivní a potenciální zákazníci nebyli zrovna nadšení. Takže v Googlu přihodili dalších deset her navrch.

Bleskovky

  • 11. 9. 2020 - Na Steamu běží výprodej her GreedFall, The Surge 2, Farming Simulator 19 a dalších

  • 27. 11. 2019 - Předplatitelé Google Stadia Pro se v prosinci dočkají dvou her zdarma - Tomb Raider: Definitive Edition a Farming Simulator 19.

  • 24. 1. 2019 - Farming Simulator zkouší prorazit na poli esportů, v lize se bude hrát o čtvrt milionu eur.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
18. ledna 2019
Recenze