Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Články

FFXII: The Zodiac Age vyjde po úspěšném tažení PlayStationem 4 i na PC

Final Fantasy XII The Zodiac Age vyšla minulý rok na PlayStation 4, kde jí vydavatel Square Enix dodal do obchodů už více jak milion kusů. Velký úspěch Square motivoval ke vstupu na ostatní platformy, a další na řadě bylo logicky PC. Příznivci dlouholeté série Final Fantasy nebudou muset na Zodiac Age čekat nijak dlouho – hra vyjde na PC už 1. února.

Remaster Final Fantasy XII: The Zodiac Age se v traileru chlubí vylepšenou grafikou

Square Enix dnes určitě vykouzlí úsměv na tvářích všem milovníků japonského RPG Final Fantasy, respektive těm, kteří napjatě vyhlížejí remasterovanou verzi Final Fantasy XII: The Zodiac Age. V tříminutovém traileru zaměřeném na příběh se můžete podívat na opravdu výrazně vylepšenou grafikou a novou hudbou.

Boje ve Final Fantasy XII: The Zodiac Age oživí 12 unikátních povolání

Evropští fanoušci dvanácté Final Fantasy se brzy dočkají HD remasteru a zároveň vylepšené verze své oblíbené hry. Jmenuje se Final Fantasy XII: The Zodiac Age, vychází už v červenci a připomíná se novým trailerem. Ten předvádí speciální bojový Gambit System, díky němuž můžete naprogramovat chování svých hrdinů, a také zbrusu nový Zodiac Job System přinášející dvanáct unikátních povolání.

Square Enix slaví 30 let Final Fantasy oznámením DLC a datem vydání FF XII pro nové stroje

Letos se Square Enix dočká dvojice významných výročí. Včera oslavila dvacet let od vydání Final Fantasy VII a letos v prosinci uplyne 30 let od vydání prvního dílu Final Fantasy. Square Enix oznámil spoustu nového obsahu pro různé hry ze série, datum vydání Final Fantasy XII: The Zodiac Age, ale také třeba exkluzivní Final Fantasy vína… to pokud byste chtěli mít lahev spjatou se svou oblíbenou značkou.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age je další z řady remasterů slavné RPG série

Deset let po vydání původního titulu na PS2 se Final Fantasy XII dočká svého remasteru pro PS4. Vyjde s podtitulem The Zodiac Age a nabídne klasický balíček vizuálních i systémových vylepšení původního titulu, na který už jsme si v rámci modernizace této série zvykli. Ačkoliv dvanáctka rozhodně nepatří mezi díly, které by fanoušci jmenovali mezi nejlepšími (rozhodně to nečekejte od Petra), pořád jde o titul, jehož hodnocení se v době vydání pohybovalo kolem 90 procent.

Bleskovky

  • 10. 1. 2019 - Remaster Final Fantasy X vyjde pro Xbox One a Switch 16. dubna, Final Fantaxy XII: The Zodiac Age pak 30. dubna.

  • 22. 11. 2017 - Final Fantasy XII: The Zodiac Age se oficiálně prodalo přes milion kopií.

  • 6. 7. 2017 - Video: Grafické porovnání PS2 a PS4 verze hry Final Fantasy XII.

  • 19. 4. 2017 - Postavě ve Final Fantasy XII: The Zodiac Age budete moci určit dvě povolání.

  • 31. 1. 2017 - Final Fantasy XII: The Zodiac Age dorazí do Evropy 11. července.

  • 26. 1. 2017 - Přehled všech trofejí z Final Fantasy XII: The Zodiac Age. Vypadá to, že vydání hry je za rohem.

ORIGINÁL

Final Fantasy XII
9/10
Final Fantasy XII
RPG
PlayStation 2
16. březen 2006